close

Filters

Resultaten weergeven

Doctoraats Opleidingen in Museologie 2021

Een PhD staat voor Doctorate in Philosophy, en het is een soort advanced degree voor studenten die willen studeren op het hoogste academische niveau. Deze graad omvat meestal onafhankelijk onderzoek over een bepaald onderwerp en resulteert in een proefschrift. Wat is een PhD in Museology? Dit postdoctorale onderwerp wordt soms museumstudie genoemd en het onderzoekt de innerlijke werking van muse… Meer informatie

Een PhD staat voor Doctorate in Philosophy, en het is een soort advanced degree voor studenten die willen studeren op het hoogste academische niveau. Deze graad omvat meestal onafhankelijk onderzoek over een bepaald onderwerp en resulteert in een proefschrift.

Wat is een PhD in Museology? Dit postdoctorale onderwerp wordt soms museumstudie genoemd en het onderzoekt de innerlijke werking van musea in alle aspecten. Studenten in dit vakgebied kunnen management-, marketing-, communicatie- en bewaringsvaardigheden met betrekking tot museologie leren om elk element van musea en hoe ze functioneren te begrijpen. Op dit doctoraatsniveau streven studenten naar een meer theoretische en op onderzoek gebaseerde studie van musea en kunnen ze meer geconcentreerde onderwerpen verkennen, zoals cultureel beleid, etnische studies, antropologie, archeologie en meer.

Studenten met een opleiding in de museologie krijgen vaak een nuttige reeks professionele en persoonlijke vaardigheden. Deze studenten zijn over het algemeen goed georganiseerd en hebben indrukwekkende communicatievaardigheden. Ze kunnen ook een schat aan culturele en historische kennis opdoen.

De kosten van het behalen van een doctoraat zijn afhankelijk van het type programma en de tijd die nodig is om het te voltooien. Studenten moeten contact opnemen met universiteiten voor meer specifieke collegegeldinformatie.

De zorg en functie van een museum is complex en vereist een groot aantal gekwalificeerde wetenschappers om te onderhouden. Dit betekent dat er een breed scala aan museologie carrières voor een student te volgen is. Veel studenten worden curatoren of archivarissen en werken zorgvuldig aan het verwerven en bewaren van belangrijke historische documenten en materiaal. Studenten kunnen ervoor kiezen om achter de schermen te werken of kunnen workshops en presentaties geven aan het publiek of andere wetenschappers. Met een doctoraat kunnen studenten overwegen om op academisch niveau te werken als hoogleraar in de museologie aan een hogeschool of universiteit.

Er zijn over de hele wereld vele doctoraatsprogramma's beschikbaar voor verschillende onderwerpen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
St. Petersburg State Institute For Culture
Sint Petersburg, Rusland

De soorten professionele activiteiten: onderzoeksactiviteiten op het gebied van culturele studies en documentaire informatie in de richting (profiel) van het programma; onderw ... +

De soorten professionele activiteiten: onderzoeksactiviteiten op het gebied van culturele studies en documentaire informatie in de richting (profiel) van het programma; onderwijsactiviteiten over onderwijsprogramma's van hoger onderwijs; deskundige activiteit op het gebied van cultuur; educatieve en educatieve activiteiten op het gebied van cultuur. -
PhD
Voltijds
Deeltijd
3 - 4 jaren
Russisch
sep 2021
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op

Gerelateerde vakgebieden