PHDSTUDIES

Doctoraten in Muziek in UK

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied.

Typisch, muziekprogramma's concentreren op de historische, theoretische en technische aspecten van muziek en performance. Een interdisciplinair vakgebied, de muziek is net zo goed voor de ambitieuze academische als voor de aspirant-professionele muzikant.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Doctor of Philosophy in Muziek in UK

2 Resultaten in Muziek, Verenigd Koninkrijk Filter

Onderzoeksgraden (MPhil / PhD) in muziek

SOAS University of London
Master
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Medewerkers en studenten van het muziekdepartement doen onderzoek naar een breed scala van onderwerpen, voornamelijk maar niet uitsluitend gericht op de muziek van Aziƫ en Afr ...

Lees meer

PhD in muziek

University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Ons onderzoeksprogramma biedt je de mogelijkheid om je te mengen met componisten, geluidsontwerpers, technologen, ethnomusicologen en theoretici.

Lees meer