PHDSTUDIES

Doctoraten in Muziekwetenschappen in Tsjechië

De meest populaire doctoraat is de Doctor of Philosophy of Ph.D. Ph.Ds en andere studie doctoraten bereiden afgestudeerde student aan nieuwe plannen die bijdragen aan de gemeenschappelijke kennisbasis van het veld te starten. Kandidaten voor en houders van Ph.Ds zoeken vaak beroepen als professoren en onderzoekers, maar velen ook gaan om verschillende rollen in de charitatieve, publieke en private sector.

Muziekwetenschap is de training, studie, en de praktijk van het uitvoeren en componeren van muziek. Musicologen besteden hun tijd aan het begrijpen van de oorsprong van de muziek, het leren over de historische en culturele implicaties van de muziek, en het blootleggen van de structuur betrokken bij het creëren en het regelen van muziek.

Tsjechië ligt in het hart van Europa is een buurman van Slowakije, Oostenrijk, Duitsland en Polen. Tsjechische universiteiten bieden lange reputatie en interessante specialisaties.

Doctor of Philosophy in Muziekwetenschappen in Tsjechië

1 Resultaten in Muziekwetenschappen, Tsjechië Filter

PhD in Musicology

Charles University Faculty of Arts
PhD
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het individueel ontworpen attestatiesysteem van het doctoraatsprogramma biedt afgestudeerden inzicht in de huidige stand van onderzoek en methodologie van het onderwerp, met n ...

Lees meer