PHDSTUDIES

Deeltijd Doctoraat Studies in Nanowetenschappen 2020/2021 in Azië

De meest populaire doctoraat is de Doctor of Philosophy of Ph.D. Ph.Ds en andere studie doctoraten bereiden afgestudeerde student aan nieuwe plannen die bijdragen aan de gemeenschappelijke kennisbasis van het veld te starten. Kandidaten voor en houders van Ph.Ds zoeken vaak beroepen als professoren en onderzoekers, maar velen ook gaan om verschillende rollen in de charitatieve, publieke en private sector.

Een nanometer is een miljardste van een meter, en nanowetenschap in het algemeen betrekking op de studie van voorwerpen en structuren meetbaar is met dit toestel. Studenten in deze discipline zou kunnen werken om nanotechnologie te ontwikkelen door gebruik te maken van de concepten van de biologie, materiaalkunde, natuurkunde en scheikunde.

Azië is de wereld 's grootste en meest bevolkte continent, voornamelijk gevestigd zijn in de oostelijke en noordelijke halfrond. Het beslaat 8,7% van de aarde 's totale oppervlakte en bestaat uit 30% van de landoppervlakte.

Doctoraats Opleiding Deeltijd in Nanowetenschappen in Azië

2 Resultaten in Nanowetenschappen, Azië Filter

PhD in nanomaterialen en nanotechnologie in de chemie

Al-Farabi Kazakh National University
PhD
sep 2020
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

De Ph.D. programma in "Nanomaterialen en nanotechnologie in de chemie" is ontworpen om de kennis van studenten in synthese, karakterisering van nano-objecten te vergroten met ...

Lees meer

PhD in Nano Science and Technology

The Hong Kong University of Science and Technology
PhD
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Het Nano Science and Technology (NSNT) -programma, gedefinieerd op basis van de drie bovenstaande elementen, heeft tot doel studenten op te leiden met de nodige interdisciplin ...

Lees meer