Filter
PhD
Verenigd Koninkrijk Studievorm: Alles Duur: Alles

Vergelijk Doctors of Philosophy in Natuurkunde in UK

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Een Physics PhD kunt u het ontwikkelen van een brede achtergrond in de fundamentele natuurkunde, en uitbreiden van uw onderzoek vaardigheden op een meer gespecialiseerd gebied, zoals deeltjesfysica, astrofysica, Technische Natuurkunde, Quantum Physics, Optica en nog veel meer.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Doctor of Philosophy in Natuurkunde in UK

Lees meer Lees Minder

1 Results in Natuurkunde, Verenigd Koninkrijk

Other options within this field of study:
Carlos III University of Madrid

Het PhD-programma in de plasmafysica en kernfusie heeft tot doel de studenten te voorzien van een stevige achtergrond in de plasmafysica en kernfusie, evenals in de onder ... [+]

PhD in Plasmafysica en Nuclear Fusion

Het PhD programma is bekroond met een Quality onderscheiding van de Spaanse ministerie van Onderwijs en Cultuur.

Doelstellingen

Het PhD-programma in de plasmafysica en kernfusie heeft tot doel de studenten te voorzien van een stevige achtergrond in de plasmafysica en kernfusie, evenals in de onderzoeksmethoden die in het veld met een bevoegde mogelijkheid om resultaten te evalueren. Er wordt ook verwacht dat de studenten bekend originele bijdragen (met inbegrip van artikelen in wetenschappelijke tijdschriften) en dat zij tonen de capaciteit voor teamwerk en de vereiste geschiktheid om de wetenschappelijke en technologische vooruitgang te verbeteren, binnen de professionele en academische contexten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands