Filter
PhD
Turkije Studievorm: Alles Duur: Alles

Kijk PhD's in Natuurkunde in Turkije

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

De meeste Physics PhD-programma's betrekking hebben op alle aspecten van het onderwerp van de gecondenseerde materie, atoom-en biologische natuurkunde op de campus terwijl astronomie, deeltjesfysica en kernfysica bevinden zich vaak op grote, gedeelde internationale faciliteiten vanwege de dure apparatuur die nodig is voor een dergelijk onderzoek.

Universiteiten in Turkije bieden twee of vier jaar van het onderwijs voor undergraduate studies, terwijl de graduate programma's duren een minimum van twee jaar. Er zijn ongeveer 820 instellingen voor hoger onderwijs in Turkije, waaronder 76 universiteiten met een totale studentenaantallen van meer dan 1 miljoen. De kwaliteit van het onderwijs op de Turkse universiteiten varieert sterk, wat het verstrekken van onderwijs en faciliteiten op gelijke voet met internationaal gerenommeerde scholen.

Doctoraats Programma in Natuurkunde in Turkije

Lees meer Lees Minder
Other options within this field of study:

1 Results in Natuurkunde, Turkije

Other options within this field of study:
Koc University - Istanbul Turkey

Onze MS programma is gericht op het aanleren van fundamentele fysica aan de Graduate natuurkunde programma op Koç Universiteit wordt door onze wereld gerenommeerde facult ... [+]

PhD in de natuurkunde

De afgestudeerde natuurkunde programma op Koç Universiteit wordt voortgezet door onze wereld gerenommeerde faculteit die vooral gespecialiseerd op de kwantumtheorie en optica. Alle onderzoekslaboratoria zijn state-of-the art. We publiceren kranten in toptijdschriften op quantum zwaartekracht en astrofysica, atoom-foton interacties, Bose-Einstein condensaten, lasers en fotonica. We geven toe vooral promovendi met een full-beurs. De MS-programma zonder proefschrift is onlangs geïntroduceerd en kan een beroep op degenen die niet van plan om een ​​academische carrière na te streven. Al onze studenten vinden de mogelijkheid van nauwe dagelijks contact in het onderzoek met de wereld-klasse faculteit. We moedigen hen aan vakken uit de andere programma sas nemen goed, zodat zij hun belangen kunnen verbreden. We deze manier krijgt ook een aantal van de helderste studenten aan de universiteit komt naar de natuurkunde lessen. Onze afgestudeerden meestal blijven als post-docs aan de beste universiteiten in de wereld en uiteindelijk naar het academische leven. Anderen hebben geen moeite met het vinden van een baan in het bedrijfsleven of de industrie.... [-]

Turkije Istanboel
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands