PHDSTUDIES

Deeltijd Doctoraatsopleidingen in Natuurwetenschappen in de Verenigde Shah Alam Maleisië 2020/2021

De meest populaire doctoraat is de Doctor of Philosophy of Ph.D. Ph.Ds en andere studie doctoraten bereiden afgestudeerde student aan nieuwe plannen die bijdragen aan de gemeenschappelijke kennisbasis van het veld te starten. Kandidaten voor en houders van Ph.Ds zoeken vaak beroepen als professoren en onderzoekers, maar velen ook gaan om verschillende rollen in de charitatieve, publieke en private sector.

Natuurwetenschappen zijn een wetenschappelijke tak die zich bezighoudt met de waarnemingen, begrip en de voorspellingen van natuurverschijnselen. Het is een divers gebied en omvat disciplines zoals biologische wetenschap, natuurkunde, scheikunde, aardwetenschappen en de astronomie.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

Selangor stad staat bekend om een ​​goede populatie van studenten die op zoek zijn naar post graduate en PhD graden in de geesteswetenschappen en de kunsten. Unisel Universiti Selangor is een van de beste universiteiten van Maleisië.

Deeltijd PhD in Natuurwetenschappen in de Verenigde Shah Alam in Maleisië

2 Resultaten in Natuurwetenschappen, Shah Alam Filter

Doctor in de wijsbegeerte in de wiskundige wetenschappen

Sunway University
PhD
sep 2020
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Begin aan hoogwaardig en innovatief onderzoek in het brede veld van de wiskundige wetenschappen, dat de schoonheid van getallen en algoritmen aantoont, en hun bruikbaarheid bi ...

Lees meer

Doctor of Philosophy in Biology

Sunway University
PhD
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Dit onderzoeksgestuurde programma heeft tot doel uw huidige onderzoeksvaardigheden verder te ontwikkelen op een van de belangrijkste gebieden van de biologie. Door samen te we ...

Lees meer