PHDSTUDIES.NL

Top Doctoraten in de Verenigde Rotterdam in Nederland 2019/2020

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

Nederland is een bestanddeel land van het Koninkrijk van Nederland, bestaande uit twaalf provincies in Noord-West-Europa en de drie eilanden in het Caribisch gebied. Engels sprekende studenten zal geen problemen hebben het vinden van geschikte cursussen. Voor internationale studenten die aan universiteiten in Nederland, een aantal beurzen beschikbaar.

Een Nederlandse stad met een rustige sfeer en goede universiteiten. Rotterdam is een plek om te wonen en te studeren. Voor al die studenten die op zoek zijn kwaliteit van het onderwijs tegen redelijke kosten, is dit een plek om te zijn. Enkele van de populaire universiteiten zijn de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Doctoraatsopleidingen in de Verenigde Rotterdam in Nederland

gevonden resultaten Filter

PhD in Urban Development and Governance

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
Campus Combinatie van online en op de campus Voltijd 4 jaren September 2019 Nederlanden Rotterdam +1 more

Als een combinatie van stedelijk management en bestuur, dit Ph.D. programma biedt een unieke academische ervaring die zeer relevant is voor de wereld van vandaag.