6 PhD Opleidingen in Nederlanden for 2024

PhD Opleidingen in Nederlanden for 2024Filter
    • Maastricht, Nederlanden

    Deeltijd

    4 jaar

    Blended

    Engels

    Het deeltijd Executive Ph.D. programma in Private Sector Development for Emerging Economies geeft werkende professionals en onderzoekers met een fulltime of parttime baan de mogelijkheid om hun carrière te combineren met het behalen van een Ph.D. Het programma biedt geavanceerde training in de theorie en vaardigheden die cruciaal zijn voor de ontwikkeling, het ontwerp en het onderzoek van de private sector.\nAls hoogste academische kwalificatie zal het behalen van een Ph.D. je carrièrevooruitzichten verbeteren, zowel in de academische wereld als in het bedrijfsleven. Bovendien lever je een originele bijdrage aan je interessegebied die een aanvulling vormt op eerder onderzoek.\n\nTijdens het programma profiteer je van de uitgebreide kennis en expertise van de hoofddocenten en begeleiders in het programma, die vooraanstaande wetenschappers zijn op het gebied van de onderzoeksthema's. Door aan het programma deel te nemen, word je een echte onderzoeker.\nDoor deel te nemen aan het programma word je onderdeel van de stimulerende en uitdagende onderzoeksgemeenschap van Maastricht University School of Business and Economics (SBE) en Maastricht School of Management (MSM).

    • Barcelona, Spanje
    • Brussels, België
    • + 7 more

    Full time

    2 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Na succesvolle afronding van het studieprogramma ontvangen studenten een internationale privé-graad Doctor of Philosophy in Management (Ph.D.) in Global Studies, uitgereikt door het hoofdkantoor van de school in Zürich, Zwitserland, op basis van de aanbeveling van de faculteit van de lokale campussen waar credits werden verdiend.

    • The Hague, Nederlanden
    • Online Netherlands

    Deeltijd

    4 jaar

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De International Business School, Den Haag ( IBSH ), biedt een Ph.D. programma in Business and Management Studies, in samenwerking met de Sapienza Universiteit van Rome, Italië. De Ph.D. programma is deeltijds en daarom zeer geschikt voor professionals die in combinatie met hun loopbaan willen promoveren.

    • Zürich, Zwitserland
    • Antwerp, België
    • + 7 more

    Deeltijd

    2 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Na succesvolle afronding van het studieprogramma ontvangen studenten een internationale privé-graad Doctor of Philosophy in Management (Ph.D.), uitgereikt door het hoofdkantoor van de school in Zürich, Zwitserland, op basis van de aanbeveling van de faculteit van de lokale campussen waar studiepunten zijn verdiend.

    • Barcelona, Spanje
    • Brussels, België
    • + 7 more

    Full time

    2 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    Na succesvolle afronding van het studieprogramma ontvangen studenten een internationale privé-graad Doctor of Philosophy in Management (Ph.D.) in communicatiewetenschappen, uitgereikt door het hoofdkantoor van de school in Zürich, Zwitserland, op basis van de aanbeveling van de faculteit van de lokale campussen waar credits werden verdiend.

    • Kampen, Nederlanden

    Op de campus

    Engels

    De Theologische Universiteit Kampen faciliteert promovendi in hun promotietraject. Als een promovendus dit promotieonderzoek met succes afrondt, mag hij / zij de titel van doctor voeren. Theologische Universiteit Kampen is een uniek kennis- en onderzoekscentrum op het gebied van gereformeerde en protestantse theologie in Europa.