PHDSTUDIES

Doctoraten in Nederland 2020

Nederland biedt een scala aan internationale studieprogramma's in een sociaal progressief, accepteren, en intellectueel en cultureel prikkelende omgeving. Het Nederlandse onderwijs heeft een goede reputatie voor het aanbieden van hoge kwaliteit educatieve programma's, waardoor het een aantrekkelijke locatie voor een PhD.

De internationale omgeving in Nederland is een voordeel voor degenen die het nastreven van een doctoraat Nederland mate als onze wereld steeds meer met elkaar verbonden. Een PhD graad Nederland laat de kandidaten onafhankelijk onderzoek uit te voeren op het gebied van studie, onder leiding van gekwalificeerde faculteit aan de universiteit. Na voltooiing van het onderzoek voor een PhD Nederland, de kandidaten moeten hun proefschrift of scriptie verdedigen tegenover een panel van deskundigen. Na het succesvol afronden, is het PhD Nederland diploma uitgereikt.

Nederland is een top bestemming voor het onderwijs.Als u geïnteresseerd bent in een PhD Nederland, neem een ​​kijkje op de vele mogelijkheden die in deze kleine, maar boeiende land! 

gevonden resultaten Filter

Doctoral Research Degrees (PhD)

Wittenborg University of Applied Sciences
PhD
<
Voltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Wittenborg biedt 3- tot 4-jarige Ph.D. onderzoek graden samen met haar UK partner, de Universiteit van Brighton.

Lees meer

Doctor in de wijsbegeerte in bedrijfs- en managementstudies

International Business School the Hague
PhD
<
Online en Campus gecombineerd
<
Deeltijd
<
4 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

De International Business School, Den Haag ( IBSH ), biedt een Ph.D. programma in Business en Management Studies, in samenwerking met Sapienza University of Rome, Italië. De P ...

Lees meer

PhD in Urban Development and Governance

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
PhD
sep 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Als combinatie van stedelijk management en governance biedt dit promotieprogramma een unieke academische ervaring die zeer relevant is voor de wereld van vandaag.

Lees meer

PhD - Doctor of Philosophy in Management

United International Business Schools
PhD
06 apr 2020
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Onze academische kalender is gebaseerd op een kwart systeem (1 kwartaal = 10 weken). Vanwege de flexibele structuur en het modulaire ontwerp van het programma zijn er meerdere ...

Lees meer