PHDSTUDIES

Doctoraats Opleidingen in Ondernemerschap in Frankrijk

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

Omdat een multidisciplinaire specialiteit van actieve en nieuwe vraagstukken in het bedrijfsleven, ondernemerschap vraag gekwalificeerde en goed opgeleide professionals de situatie adequaat te begrijpen. Het stelt de leerling aan het management, economie, technologie, sociologie en geschiedenis van het bedrijf. De cursus is breed verhandelbaar en wereldwijd beschikbaar tegen een betaalbare prijs.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Doctoraat in Ondernemerschap in Frankrijk

2 Resultaten in Ondernemerschap, Frankrijk Filter

EIT Manufacturing Doctoral School-programma

EIT Manufacturing
PhD
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Het EIT Manufacturing (EITM) Doctoral School-programma is een industrieel doctoraat, dat de Ph.D. studeert aan de universiteit met 30 ECTS innovatie en ondernemerschap, intern ...

Lees meer

PhD in internationaal ondernemerschap

Horizons University
PhD
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Frans
Campus
Online

Het PhD-programma aan de Horizons University bereidt studenten voor op leiderschapsposities in wereldwijde organisaties, carrières als onafhankelijke consultants, ondernemers, ...

Lees meer