PHDSTUDIES

Deeltijd PhD's in Onderwijskunde in de Verenigde Keele Verenigd Koninkrijk 2020/2021

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

In de ruimste zin kan onderwijs worden gedefinieerd als elke vormende ervaring die een bepaald effect op een individu heeft. Dit kan consequenties hebben voor de manier waarop het individu, of de student, denkt, voelt of handelt. Pedagogiek is een belangrijke term in het onderwijs die verwijst naar de methodologie van lesgeven.  

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Deeltijd PhD Porgramma in Onderwijskunde in de Verenigde Keele in UK

1 Resultaten in Onderwijskunde, Keele Filter

MPhil / PhD Onderwijs

Keele University
PhD
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Onderzoek naar het onderwijsbeleid is gebaseerd op een verscheidenheid aan intellectuele tradities, waaronder kritisch sociaal beleid, poststructuralistische theorie├źn over go ...

Lees meer