Filter
PhD
Noorwegen Studievorm: Alles Tempo: Alles

Kijk Doctoraatsprogramma's in Onderwijskunde in Noorwegen

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

Lesgeven kan erg frustrerend zijn als je niet je opleiding vaardigheden en kennis verder te gaan naar doctoraat niveau. Dit zal u toelaten om de concepten beter te begrijpen en te leveren kwaliteit inhoud aan uw leerlingen. Het zal ook toelaten om de student 's gedrag goed te begrijpen.

Noorwegen, officieel het Koninkrijk Noorwegen, is een Scandinavisch unitaire constitutionele monarchie wiens grondgebied bestaat uit het westelijke gedeelte van het Scandinavische schiereiland, Jan Mayen, de Arctische archipel van Spitsbergen en de subantarctische Bouvet Island. Het hoger onderwijs in Noorwegen wordt aangeboden door een reeks van zeven universiteiten.

PhD Porgramma in Onderwijskunde in Noorwegen

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Onderwijskunde, Noorwegen

University College of Southeast Norway

USN biedt een doctoraat in onderzoek opleiding pedagogische middelen en leerprocessen in de kleuterschool en school. Het programma werd geaccrediteerd in het najaar van 2 ... [+]

PhD in Research opleiding pedagogische middelen en leerprocessen in de kleuterschool en de school

USN biedt een doctoraat in onderzoek opleiding pedagogische middelen en leerprocessen in de kleuterschool en school. Het programma werd geaccrediteerd in het najaar van 2012.

Het programma:

In de voorhoede van de kennis over de nationale en internationale onderzoek naar pedagogische middelen en de betekenis daarvan voor leerprocessen en resultaten in de kleuterschool, de school en de lerarenopleiding Bijdragen aan de ontwikkeling van de theorie en de kennis die relevant zijn voor de beroepspraktijk in kleuterscholen en scholen Bijdragen tot de analyse, ontwikkeling en hervorming van de gevestigde praktijken in het pedagogisch gebied ... [-]
Noorwegen Drammen Rauland Hønefoss Porsgrunn Bø i Telemark Kongsberg Horten  + 4 Meer
Augustus 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands