Filter
PhD
Noord-Amerika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Doctors of Philosophy in Ontwerpstudies in Noord-Amerika 2019/2020

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Het ontwerpveld is ongelooflijk breed van opzet en biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden. Professionals die in deze discipline werken, gebruiken creatieve en probleemoplossende vaardigheden om te beantwoorden aan de behoeften van consumenten, bedrijven en instellingen in zowel de publieke als de private sector.

Verspreid over 23 landen, Noord-Amerika is het continent vol met educatieve mogelijkheden. Studenten hebben de mogelijkheid om meerdere talen te leren en een goed begrip van enorm verschillende culturen te ontwikkelen.

PhD Porgramma in Ontwerpstudies in Noord-Amerika

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Ontwerpstudies, Noord-Amerika

Rochester Institute of Technology (RIT)

Kleurwetenschappelijk onderzoek aan RIT omvat uiteenlopende gebieden zoals medische gegevensvisualisatie, computergraphics en -animatie, kunstbehoud, spectrale en ruimtel ... [+]

Overzicht

Kleur is al duizenden jaren een intens aandachtspunt. Wiskundigen, filosofen, natuurkundigen, fysiologen, dichters en andere disciplines hebben allemaal bijgedragen aan ons begrip van kleur. Rits kleurwetenschap Ph.D. programma stelt u in staat bij te dragen aan kenniscreatie en praktische toepassing van kleurwetenschap. Je zult uitgebreid onderzoek doen dat verschillende gebieden en meerdere wetenschapsdisciplines omvat. Het programma is bedoeld voor studenten met een niet-gegradueerdengraad in de natuurkunde, biologie, scheikunde, wiskunde, informatica, engineering, neurowetenschappen, experimentele psychologie, beeldvorming of enige toegepaste discipline met betrekking tot de kwantitatieve beschrijving van kleur.... [-]

Verenigde Staten Rochester
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands