Deeltijd Doctoraatsopleiding in Ontwikkelingsstudies in de Verenigde Brighton and Hove Verenigd Koninkrijk

Top Deeltijd PhD's in Ontwikkelingsstudies in de Verenigde Brighton and Hove Verenigd Koninkrijk 2018

Ontwikkelingsstudies

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Voor goed begrip van de menselijke ontwikkeling en hun gedrag, moet je een doctoraat in ontwikkelingsstudies. Deze training zal ook toelaten om vaardigheden en kennis te verwerven over de ontwikkeling van de mens. Deze studie zal ook helpen om het welzijn en het samenleven tussen mensen met verschillende achtergrond in termen van herkomst te verbeteren.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittanniƫ en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittanniƫ, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Deeltijd Doctoraats Programma in Ontwikkelingsstudies in de Verenigde Brighton and Hove in UK

Lees meer

Phd Door Onderzoek

Institute of Development Studies
Campus Deeltijd August 2018 Verenigd Koninkrijk Brighton

We bieden een programma van begeleide studie die leidt tot een doctoraat in onderwerpen die nauw aansluiten bij onze huidige onderzoeksprioriteiten. [+]

Wereldleiders in ontwikkelingsstudies

IDS is een toonaangevende internationale instelling voor ontwikkelingsonderzoek, onderwijs en leren, en impact en communicatie, gevestigd aan de Universiteit van Sussex. De Universiteit van Sussex staat op de eerste plaats in de wereld voor ontwikkelingsstudies. Deze QS World Ranking weerspiegelt de sterke reputatie en kwaliteit van het onderzoeks- en cursusaanbod op de hele campus, ook door IDS.

Onderzoek bij IDS

IDS is gewijd aan onderzoek naar processen van sociale, politieke en economische ontwikkeling en verandering om problemen van armoede en ontwikkelingsgerelateerde problemen in lokale, nationale en mondiale gebieden te begrijpen. Via ons onderzoek willen we onze visie van gelijkwaardige en duurzame samenlevingen bereiken, zowel lokaal als wereldwijd, waar iedereen veilige, vervullende levens kan leven zonder armoede en onrecht.... [-]