Deeltijd PhD Opleiding in Openbaar Bestuur in Johannesburg Zuid-Afrika

Beste Deeltijd Doctoraten in Openbaar Bestuur in Johannesburg Zuid-Afrika 2018

Openbaar Bestuur

Een Doctor of Philosophy graad, korte Ph.D is een geavanceerde academische graad behaald op verschillende terreinen, betekenende grote belangen en prestaties in het onderzoek.

Een PhD Public Administration onderzoek graad is ontworpen om studenten voor te bereiden op een academische carrière. Het is ook ideaal voor vaklieden die onderzoek moeten hoog niveau en ontwikkelingsbeleid te voeren in de publieke en non-profit organisaties, onderzoeksinstituten, en stichtingen.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Deeltijd PhD Porgramma in Openbaar Bestuur in Johannesburg in Zuid-Afrika

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder PhD{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie PhD{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

or search for similar programs here