PHDSTUDIES

4 Doctoraat Studies in Openbaar Bestuur 2021

Het behalen van een doctoraat, of een doctoraat, duurt jaren lang hard werken op het nagraadse niveau. Om in aanmerking te komen voor een promovendi, moeten kandidaten een master's degree hebben en door een streng aanvraagproces gaan. Zodra ze geaccepteerd zijn, doen ze vaak onderzoek, academische cursussen en afronding van een proefschrift op hun vakgebied.

Wat is een doctoraat in het openbaar management? Deze diploma op hoog niveau komt meestal overeen met een deskundigheid op de manier waarop het management snijdt met het openbare beleid. Studenten onderzoeken de evolutie en de inzet van verschillende stijlen en manieren van beheer in de publieke arena. Gemeenschappelijke gebieden van concentratie in het openbaar management PhD-programma's zijn strafrecht, human resources, informatietechnologie systemen, statistieken en psychologie (zoals zij betrekking hebben op het openbaar management).Enkele van de algemene cursussen die studenten kunnen nemen, behandelen kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden, stedelijk beheer, organisatorische ontwikkeling, non-profit organisatiebeheer, politiek en administratie. Veel PhD-programma's in het openbaar management duurt tussen vijf en zeven jaar en vereist het presenteren van een proefschrift aan een universiteitspaneel van deskundigen. Het paneel bevestigt of ontkent de kandidaat's doctorale status.

Een promovendus in het openbaar management kan studenten uitstekende communicatieve en administratieve vaardigheden bieden. De mate is geworteld in de grondslagen van menselijke interactie en organisatie, die een persoon in elk werkveld een voordeel kan geven.

Om de kosten van een bepaald promotieprogramma in het openbaar management te ontdekken, kunt u direct contact opnemen met uw school van interesse. Elke programmakosten variëren van school naar school.

Een promovendi kan mogelijkheden bieden voor vele vervullende carrières.Personen die een PhD in het openbaar management behoren, kunnen academische posities vinden die human resources management, openbaar beleid, administratie of management op universitair niveau onderwijzen. Onderzoeksposities op universiteiten zijn ook mogelijk een optie. Sommige afgestudeerden kunnen werk vinden in overheid, non-profit of bedrijven als publieke directeuren, communicatiedirectors, public administration analisten of openbare beleidsanalisten.

Als u geïnteresseerd bent in online leermogelijkheden voor een promotieprogramma in het openbaar management, kunnen sommige universiteiten beschikbare opties hebben. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

4 Resultaten in Openbaar Bestuur Filter

PhD in Emergency Management

North Dakota State University - Graduate School
PhD
jan 2021
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Engels
Campus

North Dakota State University biedt een Ph.D. programma in Emergency Management ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden op een loopbaan die toekomstige generaties van Eme ...

Lees meer

PhD in publiek management en bestuur

University of Johannesburg
PhD
jan 2021
<
Voltijds
<
2&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Engels
Campus

Het doel van deze kwalificatie is om studenten de tools en vaardigheden te bieden om effectief en onafhankelijk onderzoeksmethodiekvaardigheden en alle gerelateerde activiteit ...

Lees meer

Ph.D. in Public Affairs

University of Colorado South Denver
PhD
sep 2021
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Dit programma legt de nadruk op bestuurskunde, openbaar beleid, openbaar management en strafrecht / criminologie ter voorbereiding op functies in de academische wereld en advi ...

Lees meer

PhD in publieke imago

College of Consultants in Public Image
PhD
jul 2021
Spanish (Mexican)
Campus

Omdat in de huidige marktvraag het hebben van een masterdiploma bijna een verplichting is, wordt het hebben van een doctoraat een echt concurrentievoordeel; en in het College ...

Lees meer