PHDSTUDIES

Deeltijd Doctoraats Programma's in Operations Management 2021

De meest populaire doctoraat is de Doctor of Philosophy of Ph.D. Ph.Ds en andere studie doctoraten bereiden afgestudeerde student aan nieuwe plannen die bijdragen aan de gemeenschappelijke kennisbasis van het veld te starten. Kandidaten voor en houders van Ph.Ds zoeken vaak beroepen als professoren en onderzoekers, maar velen ook gaan om verschillende rollen in de charitatieve, publieke en private sector.

Operations management is een multidisciplinair veld dat zakelijke logistiek combineert met elementen van de supply chain management. Degenen die in operations management programma's studie tactiek bedoeld om de efficiëntie te verbeteren bedrijf met behoud van bedrijfsmiddelen.

Deeltijd Doctor of Philosophy in Operations Management

3 Resultaten in Operations Management Filter

PhD in Operations Management

University of Johannesburg
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 jaren
Engels
Campus

Quality and Operations Management omvat een reeks activiteiten van het managen van kwaliteit en processtrategie tot human resources en supply chain management.

Lees meer

Ph.D. in Industrial Engineering en Operations Research

University of Massachusetts Amherst College of Engineering
PhD
sep 2021
Engels
Campus

Industrieel ingenieurs (IE's) zijn systeemdenkers die wiskunde, data science, engineering, economie, sociale wetenschappen en bedrijfsmethoden combineren om organisaties te he ...

Lees meer

Doctor of Philosophy (Ph.D) in operationeel en technologisch management

MAS Education Institute
PhD
sep 2021
Engels
Campus

Het hoofddoel van de Ph.D. in Operational and Technology Management-programma in Lincoln University College is om gekwalificeerde studenten voor te bereiden op een loopbaan in ...

Lees meer