PhD's in Organisatorisch Leiderschap 2020

Om een ​​Doctor of Philosophy (PhD) te behalen is uitgebreid onderzoek naar een bepaald onderwerp nodig, maar een student kan een expert worden in zijn of haar favoriete focus. Dit diploma is beschikbaar in verschillende vakgebieden en opent deuren in de loopbaan van een individu. Wat is een doctoraat in organiserend leiderschap? Deze opleiding is gericht op het verbeteren van de vaardigheid… Meer informatie

Om een ​​Doctor of Philosophy (PhD) te behalen is uitgebreid onderzoek naar een bepaald onderwerp nodig, maar een student kan een expert worden in zijn of haar favoriete focus. Dit diploma is beschikbaar in verschillende vakgebieden en opent deuren in de loopbaan van een individu.

Wat is een doctoraat in organiserend leiderschap? Deze opleiding is gericht op het verbeteren van de vaardigheid van studenten in consulting, onderwijs, onderzoek en leiderschap in veel verschillende disciplines en industrieën. Studenten kunnen theorieën over organisatorisch leiderschap in elke sector of organisatie toepassen en leren samenwerken met leiders over de hele wereld voor professionele, intellectuele en carrièreontwikkelingen. In de loop van dit diploma kunnen studenten hun bevindingen onderzoeken, presenteren, communicatievaardigheden verbeteren en organisatorische vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om een ​​leider te zijn.

Tijdens de duur van dit PhD in Organizational Leadership-programma kunnen studenten waardevolle vaardigheden verwerven, zoals duidelijke communicatie en sterke leiderschapsvaardigheden. Beide kunnen leiden tot persoonlijke en professionele ontwikkeling. Studenten met deze graad kunnen ook worden uitgerust om het personeel te betreden en snel door te groeien in hun loopbaan.

Een doctoraat in Organisatorisch Leiderschap is een langdurig doctoraat, waarvoor meestal drie jaar werk nodig is. De kosten zijn afhankelijk van de gekozen instelling. Het is ook van vitaal belang om het aangeboden programma te onderzoeken om er zeker van te zijn dat het het juiste programma is voor de doelen van een individu.

Individuen die een PhD behalen in Organisatorisch Leiderschap hebben een schijnbaar eindeloze reeks carrièremogelijkheden. Sommige hiervan omvatten onderwijzen op universitair niveau als een professor, een human resources manager, een business consultant op verschillende gebieden, een managementanalist, een personeelsmanager, een compensatiemanager, een vergadering of conventieplanner, en een distributie- of merchandisingmanager. , onder andere. De rijkdom aan levensvatbare carrièremogelijkheden geeft individuen blijk van de wenselijkheid van het diploma.

Door je opleiding te verbeteren, kun je ook je carrière vooruit helpen. Met instellingen over de hele wereld en ook online zijn uw mogelijkheden voor een volledige of deeltijdstudie talrijk. Om de juiste fit te vinden, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Pan Africa Christian University
Nairobi, Kenia +1 Meer

De Doctor in de Filosofie in het Organizational Leadership Program streeft naar geïnformeerde geleerden voor de lokale en mondiale context van hoge integriteit, die een kritis ... +

De Doctor in de Filosofie in het Organizational Leadership Program streeft naar geïnformeerde geleerden voor de lokale en mondiale context van hoge integriteit, die een kritische en praktische toepassing van kennis hebben op kwesties met betrekking tot organisatorisch leiderschap, consulting en onderzoek. -
PhD
Voltijd
Engels
jan 2021
Campus
Online
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here