PHDSTUDIES

Doctoraatsprogramma's in Organisatie op Cyprus

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied.

Organisatie is een brede term die staan ​​leidinggevende vaardigheden, alsook leiderschap technieken met zich meebrengt. De behoefte aan jonge professionals en managers om vaardigheden te leren en kennis hebben in het organiseren van hun activiteiten heeft gezien de introductie van een PhD-graad in de organisatie. Het is een op onderzoek gebaseerde kennis opleiding wereldwijd aangeboden door universiteiten en instellingen van kwaliteitsmanagement.

Cyprus ligt in de noordoostelijke hoek van de Middellandse Zee. Het is het derde grootste eiland in de Middellandse Zee. Cyprus is bekend als de geboorteplaats van Aphrodite (Venus), de Griekse godin van de liefde te zijn.

PhD in Organisatie op Cyprus

1 Resultaten in Organisatie, Cyprus Filter

Phd in business administration (met een concentratie in marketing, gedrag in organisaties of ondernemerschap)

Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics
PhD
<
Voltijds
<
2&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Engels
Campus

De Business Administration Doctoral Program geeft studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van het onderzoek vooral in gebieden met betrekking tot marketing, human r ...

Lees meer