PHDSTUDIES

Doctoraats Opleidingen in Organisatie in Europa 2021

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

Dit doctoraat in Organisatie biedt voorbereiding voor onderwijs en onderzoek loopbaan in 5 belangrijke gebieden: organisatietheorie, organisatiegedrag, ondernemerschap, strategisch management, innovatie, en het beheer van de technologie. In aanvulling op het formele werk natuurlijk, zal je bezighouden met onafhankelijk onderzoek en onderzoek binnen om u voldoende kennis en vaardigheden uit te rusten.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Eurazi├ź. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

Doctoraatsopleiding in Organisatie in Europa

1 Resultaten in Organisatie, Europa Filter

Phd in business administration (met een concentratie in marketing, gedrag in organisaties of ondernemerschap)

Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics
PhD
<
Voltijds
<
2&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Engels
Campus

De Business Administration Doctoral Program geeft studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van het onderzoek vooral in gebieden met betrekking tot marketing, human r ...

Lees meer