PHDSTUDIES

2 Doctoraat Studies in Organisatie 2021

De PhD in organisatie programma is ontworpen om de kandidaten de fundamentele instrumenten om de functie en de capaciteit van organisaties toezicht te geven. Programma's richten zich op de verbindingen tussen leiderschap en solide organisatorische praktijken, waardoor kandidaten om ervaring te gebruiken als leermiddel. Afgestudeerden met een doctoraat in de organisatie graad werk in veel academische en beheer van gebieden, enkele voorbeelden zijn professor, executive officer, business consultant, ondernemer, en human resources manager om een ​​paar te noemen.

Promoveren in de organisatie vereist sterke time management vaardigheden en toewijding. Succesvolle promovendi genieten zelfsturend leren en zijn gedreven om hard te werken. Die bestuderen om dit diploma te behalen zal de kans hebben om deze kenmerken te ontwikkelen, in aanvulling op te vullen met kwantitatieve en wereldwijde kritisch denken vaardigheden.Terwijl voorschriften verschillen voor elk programma, de kandidaten hebben meestal een eerdere master's degree in gebieden zoals bedrijfskunde, human resource management, operations research of economie. Veel PhD in organisatie kandidaten hebben ook eerdere ervaring werken als managers, consultants en ondernemers. Specialiteiten met betrekking tot PhD in organisatie programma's recht en beleid, boekhouding, engineering management, operations research, marketing, en de wereldwijde financiële sector, om een ​​paar te noemen.

Blader door de onderstaande programma's om meer te leren over de mogelijkheden voor een doctoraat in de organisatie. Neem de volgende stap in de richting van je doelen vandaag nog!

2 Resultaten in Organisatie Filter

Ed.D. in Organisatie en Leiderschap

University of San Francisco - School of Education
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
5 jaren
Engels
Campus

Het Doctoraat van Onderwijs (Ed.D.) in Organisatie en Leiderschap is een uniek programma voor werkende professionals die zichzelf zien als educatieve leiders die hun organisat ...

Lees meer

Phd in business administration (met een concentratie in marketing, gedrag in organisaties of ondernemerschap)

Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics
PhD
<
Voltijds
<
2&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Engels
Campus

De Business Administration Doctoral Program geeft studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van het onderzoek vooral in gebieden met betrekking tot marketing, human r ...

Lees meer