PHDSTUDIES

Doctoraten in Personeelsbeleid/Human Resources in de Verenigde Piscataway Township Verenigde Staten

Men moet twee dingen bereiken als het verdienen van een doctoraat. Eerst moet men een bepaald onderwerp grondig te begrijpen. Ten tweede moet men uitvoerig in kennis over dat onderwerp.

Het beheren van human resource, zoals werknemers en andere belanghebbenden van een bedrijf corporaties heeft behoefte aan een geavanceerde training om de efficiƫntie te verbeteren. De methoden van het management dat je leert van deze training zal zorgen voor betere prestaties van de menselijke hulpbronnen, alsook de algemene prestaties van de corporaties.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Piscataway is een stad in New Jersey, USA. De stad biedt verschillende vooraf onderwijs-en onderzoeksfaciliteiten via verschillende hogescholen en universiteiten.

Beste PhD Opleiding in Personeelsbeleid/Human Resources in de Verenigde Piscataway Township in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources, Piscataway Township Filter

PhD in arbeidsverhoudingen

Rutgers School of Management and Labor Relations
PhD
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
5 jaren
Engels
Campus

SMLR's Ph.D. programma in arbeidsverhoudingen en human resources (IRHR) is een interdisciplinair programma dat studenten kwalificeert voor werk als hogeschool of universiteit ...

Lees meer