PHDSTUDIES

PhD Programma's in Podiumkunsten in UK

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Het veld van de podiumkunsten is een algemene term voor alle vormen van prestaties, met inbegrip van dans, theater en muziek. Studies omvatten academische bezigheden, zoals geschiedenis en theorieƫn, alsmede technische opleiding in verschillende stijlen prestatie.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

PhD in Podiumkunsten in UK

2 Resultaten in Podiumkunsten, Verenigd Koninkrijk Filter

Onderzoeksgraden (MPhil / PhD) in muziek

SOAS University of London
PhD
28 sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4 jaren
30 jun 2020
Engels
Campus

Medewerkers en studenten van het muziekdepartement doen onderzoek naar een breed scala van onderwerpen, voornamelijk maar niet uitsluitend gericht op de muziek van Aziƫ en Afr ...

Lees meer

PhD in muziek

University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
PhD
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Ons onderzoeksprogramma biedt je de mogelijkheid om je te mengen met componisten, geluidsontwerpers, technologen, ethnomusicologen en theoretici.

Lees meer