Filter
PhD
Polen Krakau Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Doctors of Philosophy in de Verenigde Krakau in Polen 2019

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Polen, officieel de Republiek Polen, is een land in Centraal-Europa. Met een bevolking van 38 miljoen mensen, Polen is het 6e meest bevolkte land in de EU. EU / EER-studenten hebben geen visum nodig om te studeren in Polen. De kosten van levensonderhoud in Polen is een van de laagste in de Europese Unie.

Met eeuwenoude cultuur, wordt de stad Krakau bekend om de toonaangevende centra van Poolse academische, culturele en artistieke leven. Het is het belangrijkste centrum van hoger onderwijs en de Universiteit van Jagiellonia die de tweede beste universiteit van het land bevindt zich ook in deze stad.

PhD's in de Verenigde Krakau in Polen

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Cracow University of Economics

Cracow University of Economics biedt innovatieve part-time Ph.D. Studies in Economie, Financiën en Management (EFM). Deze studies, geheel uitgevoerd in het Engels, zijn o ... [+]

Cracow University of Economics biedt innovatieve part-time Ph.D. Studies in Economie, Financiën en Management (EFM). Deze studies, geheel uitgevoerd in het Engels, zijn ontworpen voor kandidaten die geïnteresseerd zijn in wetenschappelijk onderzoek, bereid om multidisciplinair onderzoek kansen gegeven op het CUE te verkennen. Het doel van het programma is om toekomstige onderzoekers, docenten en professionals opleiden, en bij te dragen aan de ontwikkeling en toepassing van wetenschappelijke kennis op internationaal niveau.

Het programma duurt 3 jaar (6 semesters); Promovendi aan vier keer per jaar (2 keer per semester). Iedere bijeenkomst duurt drie dagen (vrijdag-zondag); S... [-]
Polen Krakau
Oktober 2019
Engels
Deeltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands