PHDSTUDIES.NL

Top PhD Programma's in Polen 2019

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Net als veel andere EU-landen, Polen biedt goedkope of zelfs gratis onderwijs aan EU-studenten. Aankomende studenten moeten hun aanvraag rechtstreeks bij hun gekozen Poolse instelling. De Universiteit van Warschau, bijvoorbeeld, kosten tussen £ 1.300 en £ 2.500 per jaar voor zijn taalcursussen Engels.

Doctoraatsopleidingen in Polen

gevonden resultaten Filter

Doctoraatsprogramma's

Silesian University of Technology - Joint Doctoral School
Campus Voltijd 4 jaren Oktober 2019 Polen Gliwice

De Joint Doctoral School biedt interdisciplinair onderwijs met betrekking tot een breed scala van wetenschappelijke disciplines (Onderwerpen van Ph.D.-thesis). Duur van een Ph.D. programma is 4 jaar met een volledige inschrijving. Elke Ph.D. student ontvangt een studiebeurs zonder collegegeld in rekening te brengen.

Doctor in de sociale wetenschappen en geesteswetenschappen (voltijds of dual degree)

The Graduate School for Social Research (GSSR) at the Institute of Philosophy and Sociology of the Polish Academy of Sciences
Campus Voltijd 4 jaren Oktober 2019 Polen Warschau

Het promotietraject duurt vier jaar - de maximale termijn voor een dergelijk programma normaal toegestaan ​​door de Poolse wet (beperkte extra tijd is toegestaan ​​voor studenten onderbreken hun studie voor de verschillende redenen duidelijk gespecificeerd in ministeriële regelingen). Full-time of dual degree opties zijn beschikbaar.

Doctor of Management

University of Warsaw, Faculty of Management
Campus Voltijd 3 jaren Oktober 2019 Polen Warschau

Doctoraatsprogramma's (de zogenaamde. dagelijks) aan de Faculteit der Managementwetenschappen uitgevoerd sinds het begin van de afdeling, en in 1995 waren zo gelanceerd. Extramurale Studies PhD, waarbij ook buitenlanders.

Ph.d. studies in economie, financiën en beheer (EFM)

Cracow University of Economics
Campus Deeltijd 3 jaren Oktober 2019 Polen Krakau

Cracow University of Economics biedt innovatieve part-time Ph.D. Studies in Economie, Financiën en Management (EFM). Deze studies, geheel uitgevoerd in het Engels, zijn ontworpen voor kandidaten die geïnteresseerd zijn in wetenschappelijk onderzoek, bereid om multidisciplinair onderzoek kansen gegeven op het CUE te verkennen. Het doel van het programma is om toekomstige onderzoekers, docenten en professionals opleiden, en bij te dragen aan ...