Filter
PhD
Portugal Braga Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Doctoraatsopleidingen in de Verenigde Braga in Portugal 2019

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Braga is een van de oudste steden in het noordwesten Portugal en heeft de oudste katholieke aartsbisdom in het land. Omdat het een grote stad in de gemeente, twee belangrijke universiteiten hebben hier hun hoofdkwartier. Deze zijn Minho University en de Universidade Catolica Portuguesa.

Doctors of Philosophy in de Verenigde Braga in Portugal

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Graden
Plaats
Portugal
Braga
Studievorm
Tempo
University of Minho - School of Engineering

De doctoraatsopleiding op Informatica is gericht op het bevorderen van excellentie en onderzoek in de informatica en de daarmee gepaard gaande theoretische fundamenten, h ... [+]

Doctoral Programme in de Informatica

De Doctoraal Programma op Informatica is gericht op het bevorderen van excellentie en onderzoek in de informatica en de daarmee gepaard gaande theoretische fundamenten, het verstrekken van hoge kwaliteit geavanceerde training, op basis van eigen onderzoek, met internationale erkenning.

De huidige studie programma kan een degelijke opleiding van het menselijk potentieel in verschillende gebieden van Informatica, die in staat zijn op autonome wetenschappelijk onderzoek op te nemen, bij te dragen aan de vooruitgang van de wetenschap, de verdieping van de technologische evolutie en de verbreding van haar toepassingsdeel spectrum zijn.

Het programma zal begiftigen studenten met competenties, vaardigheden en methoden van onderzoek dat het vermogen om te ontwerpen, aan te passen en uit te voeren op hoog niveau wetenschappelijke onderzoeksprojecten te verzekeren, volgens internationaal aanvaarde standaarden kwaliteit en innovatie.... [-]

Portugal Braga
Oktober 2019
Engels,Portuguese (Portugal)
Voltijd
8 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands