86 PhD Opleidingen in Portugal for 2024

PhD Opleidingen in Portugal for 2024Filter
    • Lisbon, Portugal

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Portugees

    De Management Ph.D. bij ISCTE is een zeer rigoureus, uitgebreid en flexibel programma. Bestaat uit zes verschillende specialisatiegebieden, onze Ph.D. is ideaal voor diegenen die een grote opleiding in management en een meer gerichte benadering van een ander wetenschappelijk gebied van hun keuze willen volgen.

    • Lisbon, Portugal

    Full time

    4 weken

    Op de campus

    Engels

    Een nieuwe en innovatieve Ph.D. programma voor studenten uit gematigde landen met vaardigheden op het gebied van landbouw en agrovoedingsketens die op zoek zijn naar contextualisering van tropische regio's en voor studenten uit tropische landen die hun gecontextualiseerde competenties willen confronteren met blootstelling aan nieuwe technische en wetenschappelijke kennis, door middel van een internationale trainingservaring.

    • Lisbon, Portugal

    Full time

    8 semesters

    Op de campus

    Engels

    Het 3e cyclusprogramma in de rechten van NOVA School of Law is een vierjarig programma dat leidt tot een Ph.D. graad in de rechten. Het programma omvat een onderwezen component (over drie semesters) waarin geavanceerde juridische studies worden uitgevoerd met een interdisciplinaire focus. Deze periode biedt ook training in onderzoeksmethodologieën en andere aanvullende vaardigheden. Tegen het einde van het onderwezen onderdeel van het programma moeten kandidaten hun afstudeerproject voorbereiden en publiekelijk verdedigen.

    • Lisbon, Portugal

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Vragen rond communicatie, de relaties met de sociale, politieke, culturele en economische sfeer, hebben de afgelopen decennia een cruciale betekenis gekregen en hebben geleid tot een zeer significante uitbreiding van de interesse en relevantie van onderzoek op het gebied van de communicatiewetenschappen. Tegelijkertijd hebben veranderingen in interpersoonlijke, intergroeps- en openbare communicatiepraktijken, die invloed hebben gehad op de hedendaagse samenlevingen, de nog grotere relevantie van het opleiden en trainen van hooggekwalificeerde specialisten die in staat zijn fundamentele en toegepaste onderzoeksprojecten te ontwikkelen die in staat zijn om te reageren op de verschillende communicatie-uitdagingen heersen en onze kennis over communicatie over de meest uiteenlopende en verschillende facetten uitbreiden.

    • Porto, Portugal

    Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Portugees

    Het PhD-programma in het katholieke Porto heeft tot doel kwalitatief goede onderzoekers te trainen, bij te dragen aan de ontwikkeling van onderzoek in de faculteit, evenals aan de kritische en verantwoorde constructie van juridische wetenschappen in Portugal.

    • Evora, Portugal

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels, Portugees

    Het hoofddoel van het PhD-programma in Engineering is het opleiden van hooggekwalificeerde technici en onderzoekers, met name gespecialiseerd in mechatronica of in energie, die onafhankelijk onderzoek of experimenteel werk kunnen uitvoeren, zowel in een bedrijfsomgeving als binnen de universitaire context . Het aanbod van een derde cyclus in Mechatronics Engineering and Energy is de natuurlijke opeenvolging van tweede cycli, namelijk die aangeboden door de University of Evora, MSc in Mechatronics Engineering en MSc in Solar Energy Engineering, en is het resultaat van het ontwikkelde onderzoek op de University of Evora, met name in de door de FCT geëvalueerde Onderzoekscentra, waar de cyclus Hoogleraren als onderzoekers zijn geïntegreerd, namelijk het ICT-Instituut voor Aardwetenschappen met zijn verbinding met de leerstoel Hernieuwbare Energie van de University of Evora en het LAETA-Associated Laboratory for Energy , Transport en Luchtvaart. Dit PhD-programma biedt geavanceerde specialisatiegebieden, met een opmerkelijk interdisciplinair potentieel in opkomende gebieden, van productontwerptechniek, instrumentatie, automatische besturing en processupervisie tot de ontwikkeling van een reeks technologieën die worden toegepast op mechatronische engineering, energie-efficiëntie in processen, energieopvang , conversie en concentratie.

    • Porto, Portugal

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma is bedoeld om training te bieden in een onderzoeksomgeving voor doctoraatsstudenten die geïnteresseerd zijn in het toepassen van psychologie gedurende de hele levensduur en in relatie tot geestelijke gezondheid en welzijn in de context van hedendaagse samenlevingen, gekenmerkt door snelle veranderingen en complexe sociale problemen.

    • Porto, Portugal

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De School voor Economie en Management, Universiteit van Porto, is een toonaangevende school in economie en management in Portugal met een lange ervaring in onderwijs en onderzoek op deze gebieden. Door zich in te schrijven voor het doctoraatsprogramma profiteren studenten van de expertise en ervaring van deze meest vooraanstaande onderzoeksgemeenschap.

    • Faro, Portugal

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Lisbon, Portugal

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Ph.D. Economische en organisatorische sociologie is in 1991 opgericht door de Technische Universiteit van Lissabon en in 2009 aangepast aan de Europese ruimte voor hoger onderwijs.

    • Aveiro, Portugal

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Porto, Portugal

    Full time

    6 semesters

    Op de campus

    Portugees

    Het doctoraat in de architectuur aan Universidade Lusófona do Porto heeft als hoofddoel de opleiding van onderzoekers en docenten op het gebied van architectuur. Het huidige voorstel heeft tot doel te voldoen aan de behoefte aan innovatieve en creatieve training in het land en in de Portugeestalige ruimte op het gebied van expertise, Architectuur.

    • Porto, Portugal

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Doctoraatsopleiding is gerelateerd aan de cursus onderwijzend personeel van de nationale en internationale onderzoeksprojecten die hebben geleid tot een groot aantal wetenschappelijke artikelen.

    • Lisbon, Portugal

    Full time

    8 semesters

    Op de campus

    Portugees

    Het doctoraat in de psychologie komt naar voren als de vrucht van een serieuze investering op dit wetenschappelijke gebied, niet alleen door het ter beschikking stellen van hooggekwalificeerd en onderzoeksgericht onderwijzend personeel, maar ook door de investering in de eigen infrastructuur en specifieke middelen, die zowel pedagogische als en hoe ze zichzelf beschouwen als opzettelijke promotors van de wetenschappelijke activiteiten van studenten en docenten.

    • Lisbon, Portugal

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Tegenwoordig hebben digitale games rollen die de ludieke en amusementsaspecten overstijgen en worden ze steeds relevanter in de samenleving. Oplossingen op basis van digitale games zijn nu fundamentele instrumenten in simulatie en training en worden gebruikt in uiteenlopende gebieden, zoals economie, milieubescherming en gezondheid.