PHDSTUDIES

5 PhD Programma's in Projectmanagement 2020

Zodra de studenten de juiste opleiding hebben afgerond, kunnen ze zich inschrijven voor een PhD-programma om het hoogst mogelijke academische succes te behalen. Een doctoraatsopleiding wordt beschouwd als het sluitstukprogramma voor bijna alle studierichtingen en omvat het maken van een proefschrift.

Wat is een PhD in Project Management? Projectmanagement is een specifiek soort management dat van toepassing is op vrijwel alle bedrijfsdomeinen. Studenten die dit gebied bestuderen, moeten voorbereid zijn om alle informatie te verzamelen die nodig is om een ​​project te voltooien, een team van speciale medewerkers samen te stellen en alle aspecten van het project te overzien. Studenten kunnen leren over management, operations, logistiek, analyse en human resources.

De meeste studenten vinden dat de vaardigheden die ze ontwikkelen door middel van een geavanceerd PhD-programma enkele van de grootste voordelen bieden. Deze vaardigheden kunnen nieuwe kansen op werk bieden of potentiële salarissen verhogen. Na het bestuderen van projectmanagement hebben afgestudeerden meestal professionele communicatie, een sterk zakelijk inzicht en leiderschapskwaliteiten onder de knie.

De kosten en het collegegeld verbonden aan het behalen van een doctoraat variëren nogal. De factoren die de kosten bepalen, zijn de specifieke school en het programma waarin je studeert, evenals je land en de duur van de studie. Voordat u zich inschrijft, moet u deze aspecten grondig onderzoeken.

Er zijn veel carrières die kunnen worden ingevoerd met een PhD in Project Management, maar de unieke specialisatie van een student bereidt hem of haar voor om specifiek een projectmanager te worden. Bijna alle grote bedrijven en veel kleine bedrijven hebben deze managers nodig voor speciale projecten. Het is ook mogelijk om een ​​ander type manager te worden, zoals personeelsbeheer of verkoopmanager. Uiteindelijk kunnen sommige afgestudeerden een CEO worden die een bedrijf leidt.

Meld u aan voor een PhD-programma voor projectleiders om uw bedrijfseducatie voort te zetten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

5 Resultaten in Projectmanagement Filter

Doctor of Philosophy in Project Management

IUMW - International University of Malaya-Wales
PhD
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Het onderzoek in het PhD-programma is een diepgaand onderzoek van specifieke onderzoeksvragen met betrekking tot een managementdiscipline met als doel het vergroten en bijdrag ...

Lees meer

Doctoraat in projecten

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
PhD
sep 2020
<
Voltijd
Spaans
Online

Het doctoraatsprogramma in projecten maakt het mogelijk om proefpersonen te bestuderen en het doctoraatsonderzoek uit te voeren binnen een van de onderzoekslijnen die worden a ...

Lees meer

Doctoraat van projectmanagement

Mind Development Academy
PhD
feb 2021
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Online

De Doctor of Project Management (Ph.D.) doel is om de studenten te voorzien van de nodige expertise om strategische leiderschapsrollen te nemen in toonaangevende projecten doo ...

Lees meer

Doctoraat in project management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
PhD
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Online

Er heeft een explosie in zowel de goedkeuring van een Project Management aanpak voor het inschakelen van verandering en ook in de groei van technologische toepassingen.

Lees meer

Program management vaardigheden

ADEN Tegucigalpa
PhD
sep 2020
<
Voltijd
<
130 uur
Engels
Spaans
Campus

FACING uitdagingen voor de nieuwe leiders voor succes en duurzaamheid van haar BEDRIJVEN

Lees meer