Deeltijd PhD Porgramma in Psychologie in Engeland Verenigd Koninkrijk

Top Deeltijd Doctoraatsprogramma's in Psychologie in Engeland Verenigd Koninkrijk 2018

Psychologie

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

De beschikbare specialisaties voor een psychologie doctoraat zijn Behavioral Neuroscience, klinische, cognitieve, Ontwikkelingspsychologie, Gezondheidspsychologie, Leren en Gedrag, kwantitatieve en Sociale Psychologie. Het belangrijkste doel van al deze is onderzoekers dat de kennis waarop de discipline van de psychologie berust vooruit te trainen.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Engeland is de grootste van de vier "home volken " die deel uitmaken van het Verenigd Koninkrijk. Het is ook het meest bevolkte van de vier met bijna 52 miljoen inwoners (ongeveer 84% van de totale bevolking van het Verenigd Koninkrijk).

Deeltijd Doctoraat Programma in Psychologie in Engeland in UK

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder PhD{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie PhD{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

or search for similar programs here