Deeltijd Doctoraatsopleiding in Psychologie in de Verenigde Kent Verenigd Koninkrijk

Beste Deeltijd Doctoraats Opleidingen in Psychologie in de Verenigde Kent Verenigd Koninkrijk 2018

Psychologie

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

De beschikbare specialisaties voor een psychologie doctoraat zijn Behavioral Neuroscience, klinische, cognitieve, Ontwikkelingspsychologie, Gezondheidspsychologie, Leren en Gedrag, kwantitatieve en Sociale Psychologie. Het belangrijkste doel van al deze is onderzoekers dat de kennis waarop de discipline van de psychologie berust vooruit te trainen.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittanniƫ en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittanniƫ, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Deeltijd Doctoraat in Psychologie in de Verenigde Kent in UK

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder PhD{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie PhD{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

or search for similar programs here