4 Deeltijd PhD Opleidingen in Rechtenstudies 2024

Deeltijd PhD Opleidingen in Rechtenstudies 2024Filter
    • Honolulu, Verenigde Staten
    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    Het doel van de Doctor of Legal Studies (PhD) is om studenten te helpen bestaande juridische regels en doctrines te begrijpen, met hun onderliggende beleidsargumenten, zodat ze kunnen nadenken over deze argumenten, zich kunnen voorbereiden om een argument te presenteren en hun eigen stem kunnen laten horen.

    • Porto, Portugal

    Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Portugees

    Het PhD-programma in het katholieke Porto heeft tot doel kwalitatief goede onderzoekers te trainen, bij te dragen aan de ontwikkeling van onderzoek in de faculteit, evenals aan de kritische en verantwoorde constructie van juridische wetenschappen in Portugal.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Door promotieonderzoek te doen, kunt u diepgaande kennis ontwikkelen en tegelijkertijd een betekenisvolle bijdrage leveren aan het door u gekozen vakgebied. Onder begeleiding van onze deskundige begeleiders voer je uitgebreid, onafhankelijk onderzoek uit, uitmondend in een proefschrift van maximaal 100.000 woorden. De gebieden die onder de expertise van het Instituut vallen, bestrijken een breed scala van wetgeving, beleid en misdaad.

    • Madrid, Spanje
    • Alcorcón, Spanje
    • + 3 more

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Spaans

    De behoefte aan een doctoraatsopleiding voor afgestudeerden in graden gerelateerd aan de sociale en juridische wetenschappen wordt zowel op academisch als op professioneel gebied verdedigd, waar de noodzaak om door te gaan met onderzoek en vooruitgang in kennis, technieken en methoden wordt bevestigd, waarbij deze opleiding de belangrijkste manier is om te promoveren. van het opleiden van onderzoekers.