PhD Opleiding in Rechtenstudies in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk

Top Doctors of Philosophy in Rechtenstudies in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk

Rechtenstudies

Men moet twee dingen bereiken als het verdienen van een doctoraat. Eerst moet men een bepaald onderwerp grondig te begrijpen. Ten tweede moet men uitvoerig in kennis over dat onderwerp.

Afhankelijk van de voorkeuren van je, om een ​​professionele in wet- en regelgeving kan leiden een tot een aantal verschillende onderverdelingen. Een van de meest populaire van deze specialisaties zijn handelsrecht, wettelijke theorie en internationale betrekkingen.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Top PhD in Rechtenstudies in de Verenigde Londen in UK

Lees meer

PhD / MRes in de rechten

London South Bank University
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 5 jaar January 2019 Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

De Ph.D. en MRes-programma's zijn nauw verbonden met onze groeiende en dynamische onderzoekscultuur. U kunt profiteren van hoog gekwalificeerd academisch personeel dat samenwerkt met een portfolio van dynamische en populaire meestersprogramma's. [+]

De Ph.D. en MRes-programma's zijn nauw verbonden met onze groeiende en dynamische onderzoekscultuur. U kunt profiteren van hoog gekwalificeerd academisch personeel dat samenwerkt met een portfolio van dynamische en populaire meestersprogramma's.

Academisch toezicht

Een personeelslid, een expert in het gekozen vakgebied, is rechtstreeks verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van uw onderzoeksprogramma. Als onderzoekstudent, word je een deel van onze bloeiende academische gemeenschap. Verken het personeel, de faciliteiten en meer in de Afdeling Rechten.

7 belangrijkste redenen om hier rechten te studerenOnderzoeksfaciliteiten: toegewijde Ph.D. studiegebieden met computers die uitsluitend door onderzoekstudenten worden gebruikt.Professioneel netwerken: Onderzoeksstudenten worden vaak gesponsord om nationale en internationale conferenties bij te wonen en om vooraanstaande wetenschappers op hun vakgebied te ontmoeten en hun onderzoeksresultaten te presenteren.Dynamische onderzoekscultuur: profiteren van het contact met hooggekwalificeerd academisch personeel.Gratis iPad: Geavanceerde technologie en e-learning, een gratis iPad ondersteunt je studie.Uitgebreide leesmiddelen: via onze virtuele leeromgeving, een persoonlijke e-law library van £ 6.000.Postgraduate seminars: het bijwonen van een aantal aangeboden seminars.Ondersteuning voor studenten: regelmatig contact met je leidinggevende en postdoctorale onderzoeksteachor binnen de school tijdens de duur van het programma.Onderzoeksgebieden gerelateerd aan het rechtToegang tot de rechterBurgerlijke geschillenStrafrecht en bewijsInternationaal strafrechtTerrorismeTerrorismebestrijdingInternationaal terrorismeInternationaal rechtInternationaal handelsrechtInternationale mensenrechtenADRBemiddelingLegale oefeningMensenrechtenFamilie wetPubliekrechtOnderzoekscultuur... [-]