PHDSTUDIES.NL

Beste PhD Opleidingen in Resource Management in de Verenigde Chihuahua Mexico

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Resource management is over het algemeen een programma van onderzoek dat zich richt op het effectief gebruik van de menselijke, financiƫle, apparatuur- of informatietechnologiemiddelen van een bedrijf om efficiƫnter te kunnen functioneren. Het kan ook projectmanagementbeginselen omvatten om te bepalen wat nodig is, hoeveel daarvan nodig is en voor hoelang.

Mexico, officieel de Verenigde Mexicaanse Staten, is een federale constitutionele republiek in Noord-Amerika. Werken kan een werkvisum, dat is moeilijk te krijgen als je gewoon wilt freelance voor een korte tijd nodig. De meeste van de overheid gefinancierde universiteiten op burgemeester steden (hoofdstad) hebben korte cursussen over geschiedenis, gastronomie en culturele onderwerpen, de meeste van hen zijn bijna gratis.

Deze stad is de grootste stad van Mexico volgens de meting van het gebied. De stad heeft een buitengewoon alfabetiseringsgraad dat zijn educatieve omgeving, het eerste instituut van technologie buiten Mexico genoemd als "ITCH (Institute of Technology Chihuahua)" is hier gevestigd toont.

Top Doctor of Philosophy in Resource Management in de Verenigde Chihuahua in Mexico

1 Resultaten in Resource Management, Chihuahua Filter

Philosophia doctoraat in de dierlijke productie en de natuurlijke hulpbronnen

Universidad Autonoma de Chihuahua
Campus Voltijd 8 semesters Juli 2020 Mexico Chihuahua

Het programma is gericht op de integrale vorming van de menselijke hulpbronnen op het graduate niveau, om deel te nemen in de opwekking, validatie en / of overdracht van kennis en opleiding van professionals, reageren op innovatieve voorstellen en ondersteund kennis eist oplossing voor het probleem van dierlijke productiesystemen, duurzaam gebruik en exploitatie van natuurlijke hulpbronnen in Chihuahua, Mexico en zelfs daarbuiten.