PHDSTUDIES

Deeltijd Doctors of Philosophy in Ruimtewetenschappen in Spanje 2020/2021

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

De studie van ruimtelijke wetenschappen zich bezig met het genereren, analyseren, verwerken en gebruik te maken van informatie over de locaties en beweging. Met een verscheidenheid aan toepassingen in alles van de detailhandel tot vervoer, kan dit soort programma's studenten voor te bereiden voor een spannende en dynamische carrière.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Deeltijd Doctoraatsopleiding in Ruimtewetenschappen in Spanje

2 Resultaten in Ruimtewetenschappen, Spanje Filter

Phd engineering surveying en ruimte geodesie

The University of Nottingham - Faculty of Engineering
PhD
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Engineering meten en ruimte geodesie is de toepassing van wetenschap en technologie voor de meting en de representatie van de Aarde. Het betrokken onderzoek kan een reeks disc ...

Lees meer

Doctoraat in de astrofysica

Universidad de La Laguna
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Spaans
Campus

De Doctoral Program in Asrtrofísica is het resultaat van de fusie van de vorige doctoraat in de astrofysica en Natuurkunde Doctoral Programma Structuur van de materie. Beide d ...

Lees meer