PHDSTUDIES

Deeltijd PhD Opleidingen in Ruimtewetenschappen in Taiwan 2020/2021

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

De studie van ruimtelijke wetenschappen zich bezig met het genereren, analyseren, verwerken en gebruik te maken van informatie over de locaties en beweging. Met een verscheidenheid aan toepassingen in alles van de detailhandel tot vervoer, kan dit soort programma's studenten voor te bereiden voor een spannende en dynamische carrière.

Taiwan (Traditioneel Chinees: 台湾 of 台湾, Vereenvoudigd Chinees: 台湾 TAI WAN) is een volk, dat is de thuisbasis van meer dan 23 miljoen mensen en is een van de meest dichtbevolkte plaatsen in de wereld. De meest prestigieuze universiteit is National Taiwan University.

Deeltijd Doctoraats Programma in Ruimtewetenschappen in Taiwan

1 Resultaten in Ruimtewetenschappen, Taiwan Filter

Phd in ruimtewetenschap

中央大學
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Onderzoeksgroepen in het Institute of Space Science onder de bovenste atmosfeer, ionosfeer, magnetosfeer, interplanetaire ruimte, zonne-energie fysica, planetaire wetenschap, ...

Lees meer