PHDSTUDIES

Doctoraats Programma's in Russisch 2021

Een doctoraat vertegenwoordigt meerdere jaren van toewijding en onderzoek. Deze geavanceerde graad is haalbaar na het voltooien van een bachelor of master. Sommige programma's kunnen zo kort zijn als drie jaar, maar andere zijn langer.

Dat gezegd hebbende, wat is een doctoraat in het Russisch? Deze geavanceerde graad vereist enige basiskennis van de taal en cultuur van Rusland, dus een algemene vereiste is een bachelor of master in een Russisch onderwerp, zoals literatuur, taal of geschiedenis. Net als veel andere doctoraten, vereist een doctoraat in een vreemde taal een proefschrift na voltooiing. Dit geeft inzicht in uw onderzoek en wat u in de toekomst zult bijdragen.

Terwijl je promoveert, leer je communicatie, organisatie en culturele gevoeligheid. Gevoelig zijn voor verschillende culturen helpt bij het ontmoeten van nieuwe mensen of reizen, net als communicatie. Organisatie is de sleutel tot het behalen van je diploma en is nuttig bij andere complexe taken.

Om te bepalen wat de kost is om een ​​doctoraat te behalen, moet je weten voor hoeveel financiële hulp je in aanmerking komt. Dit kan helpen om kosten als boeken, verblijf en cursuskosten te beperken. Deze kosten variëren tussen scholen, dus neem rechtstreeks contact op met de school om meer te weten te komen over het huidige lesgeld en de kosten.

Na het behalen van een doctoraat in het Russisch, kun je je afvragen voor wat voor soort baan je in aanmerking komt. Dat hangt ervan af waar je je studies als een vreemde taal hebt gericht. PhD is zelden alleen maar over vloeiendheid. Voor diegenen die zich in de geschiedenis of antropologie bezighouden, kan een carrière als opvoeder de juiste keuze zijn. Echter, voor een focus in de cultuur en mensen van Rusland, misschien een voorstander van immigranten of een internationale vertaler of ambassadeur zou meer geschikt zijn.

Er zijn meerdere scholen over de hele wereld die graden in het Russisch aanbieden. Als je de vrijheid wilt om overal te wonen tijdens het voltooien van je studie, kijk dan naar scholen met online programma's. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

1 Resultaten in Russisch Filter

Slavische taal- en letterkunde

University of Southern California
PhD
sep 2021
Engels

Het doctoraat in Slavische taal- en letterkunde is bedoeld om studenten voor te bereiden op een carrière in het onderwijs en de wetenschap op universitair niveau. Het biedt ee ...

Lees meer