PHDSTUDIES

PhD's in Componeren in de Verenigde Staten

Een PhD is de afkorting van Doctor in de filosofie. Deze graad is een post graduate programma geleverd aan een onderzoeker hoog niveau student die heeft gedaan diepgaand onderzoek op een specifiek gebied of onderwerp.

Artistieke individuen en degenen die betrokken zijn in de muziek kan een belang in het bestuderen van de samenstelling hebben. In dit gebied, de studenten leren hoe om te schrijven, componeren, en hun eigen originele stukken van de muziek, evenals hun creatieve talenten te ontwikkelen in andere muzikale ventures.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Doctoraatsopleiding in Componeren in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Componeren, Verenigde Staten Filter

Phd in compositie en arrangeren

Five Towns College
PhD
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Het programma is ontworpen om 2 jaar in beslag nemen. Van degenen die het programma afgerond in 2012-2013, *% afgewerkt in 2

Lees meer