$close

Filters

Resultaten weergeven

Doctoraats Programma's in Sociale Duurzaamheidsstudies 2022/2023

Een doctoraat wordt toegekend aan personen die hun geavanceerde kennis hebben aangetoond op een gekozen studiegebied. Om de graad te behalen, moeten individuen een proefschrift afronden op basis van origineel onderzoek in een gespecialiseerd studiegebied. Wat is een doctoraat in sociale duurzaamheidstudies? Dit programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op een carrière op verschillende… Meer informatie

Een doctoraat wordt toegekend aan personen die hun geavanceerde kennis hebben aangetoond op een gekozen studiegebied. Om de graad te behalen, moeten individuen een proefschrift afronden op basis van origineel onderzoek in een gespecialiseerd studiegebied.

Wat is een doctoraat in sociale duurzaamheidstudies? Dit programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op een carrière op verschillende gebieden, zoals onderwijs, sociale rechtvaardigheid, administratief leiderschap en onderwijs. In de loop van dit programma kunnen studenten leren over duurzame praktijken door onderzoek te doen en te leren over disciplines, nationaliteiten en cultuur. Cursussen kunnen een meer globale visie voor duurzame praktijken omvatten, maar sommige instructeurs kunnen ervoor kiezen om zich te concentreren op milieukwesties als ze betrekking hebben op een land. Tijdens hun studie kunnen studenten een beter begrip ontwikkelen van de relaties tussen natuur, mens en economie.

Afgestudeerden van dit programma hebben de neiging om goed afgerond te zijn en kunnen een aantal interdisciplinaire vaardigheden en attributen bezitten, zoals kritisch denken, compassievolle besluitvorming en sterke onderzoeksmogelijkheden. Elk van deze vaardigheden is overdraagbaar en kan individuen helpen persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen in verschillende situaties.

De kosten van een doctoraat variëren drastisch, en individuen kunnen verwachten dat de locatie van hun school en de duur van het programma van invloed zijn op de totale kosten van het lesgeld. Individuen moeten hun onderzoek uitvoeren voordat ze zich aanmelden voor een programma.

Er is een groeiende behoefte aan duurzaamheidsexperts, en afgestudeerden van het programma kunnen vinden dat er geen tekort is aan werkaanbiedingen. Sectoren die baat kunnen hebben bij een individu met een doctoraat in sociale duurzaamheidstudies kunnen overheid, onderwijs, productie, bedrijfsleven, internationale betrekkingen, openbaar bestuur, parken en recreaties en de groene industrie zijn. Degenen die zo'n diploma bezitten, kunnen worden benoemd tot directeuren van het milieubeleid, internationale correspondentieaanbieders, managers en auditors.

Meer lerende instellingen beginnen duurzame studies aan te bieden, maar waar een student uiteindelijk terecht komt, hangt af van locatie en budget. Online cursussen zijn handig omdat individuen kunnen blijven werken tijdens het leren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Nipissing University
Toronto, Canada

Gegrond in het kader van een post-moderne samenleving, en erkenning van het belang van meerdere perspectieven, dit Ph.D. programma in de Pedagogische Sustainability bereidt st ... +

Gegrond in het kader van een post-moderne samenleving, en erkenning van het belang van meerdere perspectieven, dit Ph.D. programma in de Pedagogische Sustainability bereidt studenten uit verschillende velden. -
PhD
Voltijds
Engels
Campus