Filter
PhD
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 PhD Opleidingen in Sociale Duurzaamheidsstudies 2019/2020

Een doctoraat wordt toegekend aan personen die hun geavanceerde kennis hebben aangetoond op een gekozen studiegebied. Om de graad te behalen, moeten individuen een proefschrift afronden op basis van origineel onderzoek in een gespecialiseerd studiegebied.

Wat is een doctoraat in sociale duurzaamheidstudies? Dit programma is bedoeld om studenten voor te bereiden op een carrière op verschillende gebieden, zoals onderwijs, sociale rechtvaardigheid, administratief leiderschap en onderwijs. In de loop van dit programma kunnen studenten leren over duurzame praktijken door onderzoek te doen en te leren over disciplines, nationaliteiten en cultuur. Cursussen kunnen een meer globale visie voor duurzame praktijken omvatten, maar sommige instructeurs kunnen ervoor kiezen om zich te concentreren op milieukwesties als ze betrekking hebben op een land. Tijdens hun studie kunnen studenten een beter begrip ontwikkelen van de relaties tussen natuur, mens en economie.

Afgestudeerden van dit programma hebben de neiging om goed afgerond te zijn en kunnen een aantal interdisciplinaire vaardigheden en attributen bezitten, zoals kritisch denken, compassievolle besluitvorming en sterke onderzoeksmogelijkheden. Elk van deze vaardigheden is overdraagbaar en kan individuen helpen persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen in verschillende situaties.

De kosten van een doctoraat variëren drastisch, en individuen kunnen verwachten dat de locatie van hun school en de duur van het programma van invloed zijn op de totale kosten van het lesgeld. Individuen moeten hun onderzoek uitvoeren voordat ze zich aanmelden voor een programma.

Er is een groeiende behoefte aan duurzaamheidsexperts, en afgestudeerden van het programma kunnen vinden dat er geen tekort is aan werkaanbiedingen. Sectoren die baat kunnen hebben bij een individu met een doctoraat in sociale duurzaamheidstudies kunnen overheid, onderwijs, productie, bedrijfsleven, internationale betrekkingen, openbaar bestuur, parken en recreaties en de groene industrie zijn. Degenen die zo'n diploma bezitten, kunnen worden benoemd tot directeuren van het milieubeleid, internationale correspondentieaanbieders, managers en auditors.

Meer lerende instellingen beginnen duurzame studies aan te bieden, maar waar een student uiteindelijk terecht komt, hangt af van locatie en budget. Online cursussen zijn handig omdat individuen kunnen blijven werken tijdens het leren. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Sociale Duurzaamheidsstudies

University of Minho - School of Engineering

De belangrijkste doelstelling van de Doctoral Program in Duurzame gebouwde omgeving is om een ​​geïntegreerde aanpak te creëren om dit onderwerp, die fasen van: ontwerp, ... [+]

Doctoral Program in duurzame gebouwde omgeving

De gebouwde omgeving is geëvolueerd naar frame en bijna alle menselijke activiteiten te vergemakkelijken. Tegelijkertijd heeft de voortdurende expansie steeds meer schadelijk voor het natuurlijke milieu.

De bouwsector is goed voor naar schatting 40% van de aarde het verbruik hulpbronnen en heeft daarom een ​​cruciale rol te spelen bij de verwezenlijking van duurzaamheid. Stedelijke ontwikkeling heeft in de bredere context van duurzaamheid bijzonder belang als goed, terwijl de huidige trends voorspellen dat het aantal stadsbewoners zal blijven stijgen, bijna 5 miljard in 2030 bereiken van een wereld in totaal 8,1 miljard. ... [-]

Portugal Guimarães
Oktober 2019
Engels,Portuguese (Portugal)
Voltijd
6 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Nipissing University

Gegrond in het kader van een post-moderne samenleving, en erkenning van het belang van meerdere perspectieven, dit Ph.D. programma in de Pedagogische Sustainability berei ... [+]

PhD in het onderwijs (Educational Sustainability)

Gegrond in het kader van een post-moderne samenleving, en erkenning van het belang van meerdere perspectieven, dit Ph.D. programma in de Pedagogische Sustainability bereidt studenten uit verschillende gebieden, zoals onderwijs, gezondheidszorg, maatschappelijk werk, sociale rechtvaardigheid en administratieve leiding, voor duurzame educatieve praktijken in de 21e eeuw.

Door duurzame praktijk bedoelen we het uitvoeren van onderzoek, onderwijs en leren in alle disciplines, culturen en nationaliteiten en het omhelzen van een globale visie op het onderwijs dat zelfkennis en inzicht ontwikkelt die de relatie van het zelf naar de mensen, de natuur, en aan de ontworpen omgeving is fundamenteel in het worden een goed opgeleide persoon. Educatieve Duurzaamheid betekent dat binnen het programma studenten en docenten zullen vragen te stellen die rekening houden met de maatschappelijke context waarin we leven, en rekening houden met de manier waarop de wereld is met elkaar verbonden. Het doel is om de capaciteit om aan de behoeften van de huidige en toekomstige academici en professionals die werkzaam zijn in verschillende sociaal-wetenschappelijke gebieden die het programma zal verlaten ontmoeten bouwen bereid verder te gaan dan de status quo van de 20e eeuw gebruikelijk om reële en virtuele educatieve omgevingen te creëren waar actief leren en meerdere perspectieven zijn de fundamenten van de individuele en institutionele actie. De graad is bedoeld voor leerkrachten binnen het schoolsysteem, en binnen de beroepsgroepen meer in het algemeen, die geëngageerde burgers die kritisch kunnen denken en zijn bereid om de individuele verantwoordelijkheid voor het welzijn van... [-]

Canada Toronto
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands