PHDSTUDIES

Doctoraat Studies in Sociale Duurzaamheidsstudies in Europa 2020

Men moet twee dingen bereiken als het verdienen van een doctoraat. Eerst moet men een bepaald onderwerp grondig te begrijpen. Ten tweede moet men uitvoerig in kennis over dat onderwerp.

Sociale duurzaamheidsklassen bestuderen doorgaans het gebruik van concepten uit verschillende disciplines om evaluaties te maken over de duurzaamheid van verschillende trends die voor mensen van belang zijn. Klassen kijken vaak naar kwesties zoals ethiek, sociale bewegingen, het milieu, politiek en landontwikkeling.

Europa is, volgens afspraak, een van de wereld 's zeven continenten. Bestaande uit de meest westelijke punt van Eurazië, Europa is meestal verdeeld van Azië door de waterscheiding scheidt van de Oeral en de Kaukasus-gebergte, de Oeral rivier, de Kaspische en de Zwarte Zee, en de waterwegen verbindt de Zwarte en Egeïsche Zee.

PhD Opleiding in Sociale Duurzaamheidsstudies in Europa

1 Resultaten in Sociale Duurzaamheidsstudies, Europa Filter

Doctoraal programma in duurzame gebouwde omgeving

Universidade do Minho - Escola de Engenharia
Portugal, Guimaraes + 1 Meer
PhD
01 Oct 2020
<
Voltijd
<
6 semesters
04 Sep 2015
Engels
Portuguese
Campus

De belangrijkste doelstelling van de Doctoral Program in Duurzame gebouwde omgeving is om een ​​geïntegreerde aanpak te creëren om dit onderwerp, die fasen van: ontwerp, bouw ...

Lees meer