PHDSTUDIES

Doctoraats Programma's in Sociale Wetenschappen in de Democratische Republiek Congo

Een PhD, ook bekend als een Doctor of Philosophy graad, is een doctoraat toegekend door een universiteit aan de academicus die alle nodige kwalificaties heeft voldaan en kan nu worden beschouwd als een arts in zijn of haar vakgebied.

Cursussen in de sociale wetenschappen bereiden de studenten voor om deel te nemen aan de menselijke samenleving. Door middel van cursussen zoals economie, politieke wetenschap, antropologie, sociologie, geschiedenis en psychologie kunnen studenten beter inzicht krijgen in hoe de wereld om hen heen werkt.

Studenten die willen leren over de cultuur-specifieke gerechten en entertainment kunnen genieten van naar school in Congo DRC (Zaïre), zoals eten en muziek zijn twee van het land 's meest populaire bezigheden. Honderden van verschillende etnische groepen noemen van het land naar huis, en Frans is de meest voorkomende van de 242 talen.

PhD Porgramma in Sociale Wetenschappen in de Democratische Republiek Congo

2 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Democratische Republiek Congo Filter

Doctor in de filosofie

L’Université Catholique Du Congo
PhD
<
Voltijds
Frans
Campus

Op postdoctoraal niveau, kunnen studenten de kwaliteiten afgestudeerde of Advanced Studies in Filosofie, Doctor of Philosophy en Associate van het hoger onderwijs in de filoso ...

Lees meer

Phd in sociale communicatie

L’Université Catholique Du Congo
PhD
<
Voltijds
Frans
Campus

Op postdoctoraal niveau, kunnen studenten de kwaliteiten afgestudeerde of Advanced Studies, Arts en Fellow van het hoger onderwijs in de Sociale Communicatiemiddelen verwerven ...

Lees meer