Afstandsonderwijs Doctoraats Programma in Sociologie

Beste Afstandsonderwijs PhD Programma's in Sociologie 2018

Sociologie

De PhD is een doctorstitel, in het bijzonder een zogenaamde "doctor of philosophy " graad. Dit is misleidend omdat gepromoveerden zijn niet per se filosofen (tenzij ze verdienden hun diploma in de filosofie!). Dat gezegd hebbende, PhD ontvangers zijn in staat om deel te nemen in de gedachte-experimenten, redeneren over problemen, en problemen in geavanceerde manieren oplossen.

Sociologie programma's bieden een diepgaande blik op de functies en de organisatie van de samenleving. Onderwerpen zoals klasse, misdaad, ras en geslacht, en cultuur zijn meestal bestudeerd tijdens een sociologie programma. Cursussen in de economie, geschiedenis en filosofie kan ook nodig zijn.

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

Afstandsonderwijs Doctoraat in Sociologie

Lees meer

Doctor In Toegepast Sociaal Onderzoek

University of Stirling
Online Voltijd Deeltijd 36 - 96 maanden September 2018 Verenigd Koninkrijk Stirling +1 more

Als student Toegepaste Sociale Wetenschappen aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen, volg je een studieprogramma waarmee je je vaardigheden als onderzoeker kunt ontwikkelen voordat je samenwerkt met ervaren leidinggevenden over het uitvoeren van een origineel onderzoek. [+]

Invoering

Als student Toegepaste Sociale Wetenschappen aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen, volg je een studieprogramma waarmee je je vaardigheden als onderzoeker kunt ontwikkelen voordat je samenwerkt met ervaren leidinggevenden over het uitvoeren van een origineel onderzoek. Ons Professional Doctorate-programma is zeer flexibel: u kunt via uw studie een Pathway maat maken. Momenteel zijn er zes professionele Pathways : Housing; Maatschappelijk werk; Dementiestudies; Geneesmiddelen- en alcoholwetenschappen; Criminal Justice and Social Research. In de aangeleerde onderdelen van het programma kun je met elke route samenwerken met andere professionals om belangrijke onderzoeksvaardigheden op te bouwen en tegelijkertijd je professionele ontwikkeling te verdiepen met een reeks gespecialiseerde opties. Je zult dan een opdracht voltooien op basis van een professioneel project op de werkplek. Dit zal je onderzoeksvaardigheden en praktijkervaring verbinden, en je aanmoedigen om op een geavanceerd niveau reflexief bezig te zijn met je professionele rol en praktijk. De scriptie biedt dan de gelegenheid voor geavanceerd onderzoek naar een onderwerp naar keuze. Het Professional Doctorate-programma staat open voor ervaren leidinggevenden of professionals.... [-]