PHDSTUDIES

Doctoraatsopleidingen in Sport Business 2020

Het behalen van een Doctor of Philosophy, of PhD, is over het algemeen gereserveerd voor geleerden met een grote interesse in hun gekozen vakgebied. Ongeacht de vorige graad vereist een doctoraal programma een intensieve studie en vereist in het algemeen een grote scriptie.

Wat is een PhD in Sport Business? Sporten zijn een titaan van een wereldwijde industrie, met grote hoeveelheden geld die erin uit landen over de hele wereld komen. Aangezien de markt blijft groeien, hebben organisaties behoefte aan bekwame business professionals om de financiële kant bijna evenveel te hanteren als die ze atleten nodig hebben. Sportonderwijsprogramma's hebben vaak vakken met onderwerpen zoals organisatieleiderschap, juridische kwesties, marktanalyse, onderzoeksmethoden, ethische problemen en politiek in sport. Onderzoek potentiële programma's om te zien welke elementen worden benadrukt.

Doctoraat in Sport Business-subsidies afronden potentieel waardevolle vaardigheden, zoals bedrijfsadministratie kennis en kritisch denken.Als promovendus lijkt een promovendus meest prestigieus voor potentiële werkgevers.

Voornemende studenten vragen zich vaak af over de kosten van een geavanceerde diploma, zoals een PhD in Sport Business. Helaas kan het moeilijk zijn om te berekenen omdat er veel factoren betrokken zijn. Universitaire websites en toelatingsbureaus zijn over het algemeen de beste bronnen voor specifieke informatie.

De meeste afgestudeerden zijn geïnteresseerd in het nastreven van een carrière in verband met sport. Zij beschikken over beschikbare bedrijfswegen zoals professionele en amateur atletiekadministratie, sportorganisaties, grote sportevenementen en faciliteiten management, marketing en financiële analyse. Daarnaast zijn de bedrijfsadministratie vaardigheden die een PhD-wetenschapper heeft verworven, over het algemeen ook in de vraag in niet-sportgerelateerde industrieën.

Omdat sport een wereldwijde obsessie is, kunt u in veel verschillende landen sportieve bedrijfsprogramma's vinden.Als u liever thuis wilt blijven, kunt u een lokale universiteit of een instelling vinden met een online programma. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

1 Resultaten in Sport Business Filter

DCom / DPhil in sportmanagement

University of Johannesburg
PhD
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Studenten die deelnemen aan een van beide doctoraatsprogramma's moeten een onderzoeksthese schrijven en presenteren.

Lees meer