PHDSTUDIES.NL

Deeltijd Doctoraten in Sport 2020

Vereisten voor de PhD-programma gaat het vaak om de student die reeds behaalde een Master's degree. Daarnaast moet een scriptie of proefschrift voornamelijk bestaande uit originele wetenschappelijk onderzoek worden ingediend. In sommige landen kan dit werk nog moeten worden verdedigd voor een panel.

Een opleiding of cursus in de sport in het algemeen bereidt studenten voor sportteams beheren, uitgegroeid tot een senior coach van een sport studenten kiezen om zich te concentreren op, uitgegroeid tot een leraar lichamelijke opvoeding of voer een nauw verwante terreinen.

Deeltijd PhD Opleiding in Sport

3 Resultaten in Sport Filter

Doctor in de bewegingswetenschappen en lichamelijke opvoeding

University of Nicosia
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 8 jaren Vraag informatie aan Cyprus Nicosia +1 more

De Universiteit van Nicosia biedt Doctoraatsopleiding in Exercise Science en lichamelijke opvoeding leidt tot een doctoraat. Het programma is ontworpen om de wetenschappelijke kennis te bieden op het hoogste niveau en de studenten voor een loopbaan voor te bereiden op het gebied van hoger onderwijs, wetenschappelijk onderzoek en wetenschappelijke gebied van lichaamsbeweging en lichamelijke opvoeding.

DSC heeft doctorate in sportcoaching gegeven

Cardiff Metropolitan University
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 6 jaren Vraag informatie aan Verenigd Koninkrijk Cardiff +1 more

Het doctoraat in sportcoaching heeft als doel om beoefenaars en aanverwante wetenschappers uit te rusten met een waardering voor de symbiotische en synergetische relatie tussen theorie en praktijk.

DCom / DPhil in sportmanagement

University of Johannesburg
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 4 jaren Januari 2020 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Studenten die deelnemen aan een van beide doctoraatsprogramma's moeten een onderzoeksthese schrijven en presenteren.