Filter
PhD
Verenigd Koninkrijk Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Deeltijd Doctoraats Opleidingen in Sport in UK 2020

De PhD kan variëren, afhankelijk van de instelling en het land waarin het wordt toegekend. De meeste geleerden gaan promoveren omdat sterke motivatie om bij te dragen aan de academische gemeenschap als echte nieuwsgierigheid naar hun gekozen vakgebied. 

 

Cursussen en programma's in de sport wetenschap, sport zakelijke of sport fysiotherapie bereiden studenten te coachen, te beheren of steun van een sportorganisatie. Studenten die zich richten op fysieke therapie en training kan ook werken in scholen of voor recreatieve organisaties.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Deeltijd PhD Porgramma in Sport in UK

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:
PhDSport
Andere programma's in Europa

1 Resultaten in Sport, Verenigd Koninkrijk

Andere opties binnen dit vakgebied:
Cardiff Metropolitan University

Het doctoraat in sportcoaching heeft als doel om beoefenaars en aanverwante wetenschappers uit te rusten met een waardering voor de symbiotische en synergetische relatie ... [+]

Cursus overzicht

Het doctoraat in sportcoaching heeft als doel om beoefenaars en aanverwante wetenschappers uit te rusten met een waardering voor de symbiotische en synergetische relatie tussen theorie en praktijk. In tegenstelling tot een onderscheidend onderzoeksfocus kenmerk van een traditioneel doctoraat, ligt de gewijzigde nadruk van de DSC in de praktijk als zowel de ontvanger als de generator van onderzoek. De DSC komt voort uit de vraag naar hoogwaardige, baanbrekende kennis- en vaardighedentraining, gekoppeld aan het vergroten van het gebruik en de exploitatie van coachingonderzoek in de praktijk. Het biedt een unieke kans voor professionele en loopbaanontwikkeling, gericht op toegepast en ervaringsgericht leren binnen een praktijkgemeenschap.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands