PHDSTUDIES

3 Doctoraatsopleidingen in Sport 2020/2021

Een Doctor in de Wijsbegeerte, ook wel PhD genoemd, is een eindgraad in veel studiegebieden. Dokter is het Latijnse woord voor leraar, wat impliceert dat een doctoraat nodig is om professor in het gekozen vakgebied van de geleerde te zijn.

Wat is een PhD in Sport? De mate kan mogelijk veel verschillende gebieden bestrijken. Mogelijke onderzoeksthema's omvatten etnografische studies, economie en sociologie. Studies kunnen betrekking hebben op een aantal verschillende onderwerpen, zoals hoe verschillende culturen reageren op sport, de impact die grote sportevenementen zoals de Olympische Spelen hebben op de steden die hen hosten of de relatie tussen sport en armoede. Voornemende studenten zouden universiteiten moeten onderzoeken om te zien wat er in hun programma mag worden opgenomen.

Net als bij veel humanitaire gerelateerde vakken kan een promovendus in Sport vaak kandidaten leren hoe ze verbindingen maken tussen verschillende onderzoekspunten.Dit verbetert niet alleen hun capaciteit om te onderzoeken en scripties te schrijven, maar geeft ze een uniek grootbeeldperspectief dat in veel beroepen nodig is.

De financiele kosten van PhD-programma's kunnen vaak sterk variëren, afhankelijk van een aantal factoren. Instellingen hebben vaak meer informatie over hun websites over mogelijke kosten, of hebben over het algemeen contactgegevens beschikbaar elders.

Als een vrij zeldzame gevorderde graad heeft een promotor de mogelijkheid om lucratieve carrièrepaden te openen. Er zijn typisch veel mogelijkheden voor een afgestudeerde met een PhD in Sport. Als onderdeel van het opleidingsgebied zou de meest voor de hand liggende keuze zijn om academici als onderzoeker of leraar te betreden. Andere mogelijke arbeidsgebieden zijn organisaties zonder winstoogmerk, sportbesturen, sportbeleid en overheidsorganisaties.

Verschillende instellingen hebben vaak verschillende mogelijkheden voor promovendi.Als u op locatie-lessen niet bijwonen, gaat u naar de websites van de instellingen om te zien of ze beschikken over afstandsonderwijsprogramma's. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

3 Resultaten in Sport Filter

Doctoraat in de sportwetenschappen

Atlantic International University
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Spaans
Portugees
Online

Het Doctorate of Sport Science (DS) -programma biedt studenten de kennis die nodig is om de managementprincipes, concepten en praktijken toe te passen die verband houden met d ...

Lees meer

PhD in Kinanthropology

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
PhD
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het studieprogramma wordt gerealiseerd in het kader van het kinanthropologieveld van de wetenschap. Kinantropologie is een multidisciplinair wetenschapsgebied dat zich bezigho ...

Lees meer

DSC heeft doctorate in sportcoaching gegeven

Cardiff Metropolitan University
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Het doctoraat in sportcoaching heeft als doel om beoefenaars en aanverwante wetenschappers uit te rusten met een waardering voor de symbiotische en synergetische relatie tusse ...

Lees meer