Filter
PhD
Europa Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Deeltijd Doctoraats Programma's in Sportcoaching 2020 Europa

De PhD kan variëren, afhankelijk van de instelling en het land waarin het wordt toegekend. De meeste geleerden gaan promoveren omdat sterke motivatie om bij te dragen aan de academische gemeenschap als echte nieuwsgierigheid naar hun gekozen vakgebied. 

 

Sportcoaches gebruiken een verscheidenheid aan methoden om het potentieel van de spelers die ze leiden te maximaliseren. De discipline van sportcoaching is gebaseerd op meerdere kennisgebieden, waaronder spelstrategie, oefenfysiologie en sportpsychologie.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Eurazië. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

PhD Deeltijd in Sportcoaching Europa

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Sportcoaching, Europa

Andere opties binnen dit vakgebied:
Cardiff Metropolitan University

Het doctoraat in sportcoaching heeft als doel om beoefenaars en aanverwante wetenschappers uit te rusten met een waardering voor de symbiotische en synergetische relatie ... [+]

Cursus overzicht

Het doctoraat in sportcoaching heeft als doel om beoefenaars en aanverwante wetenschappers uit te rusten met een waardering voor de symbiotische en synergetische relatie tussen theorie en praktijk. In tegenstelling tot een onderscheidend onderzoeksfocus kenmerk van een traditioneel doctoraat, ligt de gewijzigde nadruk van de DSC in de praktijk als zowel de ontvanger als de generator van onderzoek. De DSC komt voort uit de vraag naar hoogwaardige, baanbrekende kennis- en vaardighedentraining, gekoppeld aan het vergroten van het gebruik en de exploitatie van coachingonderzoek in de praktijk. Het biedt een unieke kans voor professionele en loopbaanontwikkeling, gericht op toegepast en ervaringsgericht leren binnen een praktijkgemeenschap.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands