PHDSTUDIES

2 Doctoraats Opleidingen in Sportwetenschappen 2020/2021

Een promovendus, of Doctor of Philosophy, is een geavanceerde graad die bestaat uit onderzoeksgebaseerde kennis op een bepaald gebied. Het duurt gemiddeld vier jaar om de graad te verdienen, en programma's kunnen beschikbaar zijn op scholen over de hele wereld.

Studenten kunnen vragen, wat is een PhD in Sport Science? Dit programma is bedoeld om studenten voor te bereiden om wetenschappers en onderzoekers op het gebied van kinesiologie en sportwetenschappen te worden. Afhankelijk van het specifieke curriculum kunnen studenten onderzoeksmethoden en statistische cursussen nemen, doctorale seminars bijwonen, een afstudeeropdracht of een proefschrift voorbereiden en keuzevakken nemen. Onderzoek kan worden uitgevoerd op het gebied van technologie, gezondheid zoals het van toepassing is op sport, biomechanica, sociale psychologie van sport, gezondheidsinstellingen en oefening met betrekking tot kinderen, ouderen en elite atleten.

Studenten kunnen overdraagbare vaardigheden opleveren, zoals probleemoplossing, communicatie en kritische analyse, die in vele gebieden van het leven gunstig is.Een doctoraat kan ook helpen de afgestudeerden concurrerender zijn bij het zoeken naar banen.

Bij het onderzoeken van scholen moeten de studenten zich ervan bewust zijn dat de kosten aanzienlijk kunnen variëren van de ene naar de andere. Programma's kunnen internationaal beschikbaar zijn, dus ook locatie- en reiskosten moeten in rekening worden gebracht. Door de scholen aan te vragen en te vragen over specifieke collegegeld en kosten, kunnen studenten een beter idee geven over wat voor de duur van de programmatie moet worden aangeschaft.

Een doctoraat in de sportwetenschappen kan studenten voorstellen voor een verscheidenheid aan beroepen. De specifieke baan kan afhangen van het specifieke gebied van onderzoek en studie van de studenten, hoewel veel van de carrières rond onderzoek, beheer, directie, onderwijs of consulting kunnen draaien. Voorbeelden van job titels zijn sport science lecturer, laboratorium directeur, sportvoedingkundige, onderzoeksanalist en sportwetenschapper.

Gebruik geen tijd meer om je opleiding te starten.Gebruik de uitgebreide online database om te zoeken naar uw programma hieronder en direct contact op te nemen met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

2 Resultaten in Sportwetenschappen Filter

Doctoraat in de sportwetenschappen

Atlantic International University
PhD
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Spaans
Portugees
Online

Het Doctorate of Sport Science (DS) -programma biedt studenten de kennis die nodig is om de managementprincipes, concepten en praktijken toe te passen die verband houden met d ...

Lees meer

PhD in Kinanthropology

Charles University Faculty of Physical Education and Sport
PhD
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Het studieprogramma wordt gerealiseerd in het kader van het kinanthropologieveld van de wetenschap. Kinantropologie is een multidisciplinair wetenschapsgebied dat zich bezigho ...

Lees meer