$close

Filters

Resultaten weergeven

Doctoraatsprogramma's in Statistiek in Botswana

De meest populaire doctoraat is de Doctor of Philosophy of Ph.D. Ph.Ds en andere studie doctoraten bereiden afgestudeerde student aan nieuwe plannen die bijdragen aan de gemeenschappelijke kennisbasis van het veld te starten. Kandidaten voor en houders van Ph.Ds zoeken vaak beroepen als professoren en onderzoekers, maar velen ook gaan om verschillende rollen in de charitatieve, publieke en private… Meer informatie

De meest populaire doctoraat is de Doctor of Philosophy of Ph.D. Ph.Ds en andere studie doctoraten bereiden afgestudeerde student aan nieuwe plannen die bijdragen aan de gemeenschappelijke kennisbasis van het veld te starten. Kandidaten voor en houders van Ph.Ds zoeken vaak beroepen als professoren en onderzoekers, maar velen ook gaan om verschillende rollen in de charitatieve, publieke en private sector.

Degenen met professionele passie in statistieken en die hun studies, kennis en vaardigheden te bevorderen kunnen zich inschrijven voor een doctoraat in de statistiek. De cursus staat bekend om de aandacht te trekken van interdisciplinaire vakgebieden. De cursus zal verbeteren op zowel de theorie en toegepaste oplossingen voor de industrie. De cursus is beschikbaar in diverse vooraanstaande universiteiten wereldwijd.

Botswana ligt in Zuid-Afrika en heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt bij de ontwikkeling van het hoger onderwijs. De ontdekking van diamanten aanzienlijk meer inkomsten voor de natie, en een groot deel van deze inkomsten is doorgesluisd naar de verbetering van scholen en universiteiten.

PhD Porgramma in Statistiek in Botswana

Lees Minder
Lees meer over studeren in Botswana
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
Botswana International University Of Science And Technology
Palapye, Botswana

PhD Thesis Research in Statistics

PhD Thesis Research in Statistics -
PhD
Engels
Campus