PHDSTUDIES

PhD Programma's in Stedelijke Ontwikkeling in Europa 2020

Een PhD of Doctor of Philosophy is een postdoctorale academische diploma uitgereikt door de universiteiten. Zodra men bereikt een PhD hij kan vaak aangeduid als een arts.

Een programma in de stedelijke ontwikkeling bereidt studenten te analyseren en plannen stad ruimten en buurten. Programma's kunnen zich richten op het stedelijk milieu en klimaatverandering, stedelijke land bestuur, stedelijke strategieƫn en planning en het beheer en de financiering van de stedelijke infrastructuur.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Euraziƫ. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

Doctoraats Opleiding in Stedelijke Ontwikkeling in Europa

2 Resultaten in Stedelijke Ontwikkeling, Europa Filter

PhD in architectuur en stedenbouw

Czech Technical University in Prague
PhD
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Ons doel is om studenten te voorzien van professionele kennis en vaardigheden voor alle aspecten van de hedendaagse wereld met betrekking tot kwesties in de moderne architectu ...

Lees meer

PhD in Urban Development and Governance

IHS, Institute For Housing and Urban Development Studies of Erasmus University Rotterdam
PhD
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Als combinatie van stedelijk management en governance biedt dit promotieprogramma een unieke academische ervaring die zeer relevant is voor de wereld van vandaag.

Lees meer