PHDSTUDIES.NL

4 Doctors of Philosophy in Strategie 2020

Na het behalen van een BS, BA of MA kan een student een doctoraatsopleiding volgen. Een doctoraat is een van de hoogste graden en vereist dat de student origineel onderzoek verricht dat nieuwe kennis aan het veld toevoegt. Een doctoraat kan in slechts drie jaar worden afgerond, maar meestal duurt het langer.

Wat is een PhD in Strategie? Deze geavanceerde graad leert studenten hoe ze plannen moeten ontwerpen die resulteren in het bereiken van specifieke doelen. Veel strategieprogramma's bevinden zich in business schools en richten zich op bedrijfsstrategieën. Marketing en strategie richten zich bijvoorbeeld op strategieën voor succesvolle zakelijke marketing. Een strategieprogramma kan ook gericht zijn op politieke of sociale arena's. Internationale aangelegenheden en strategische studies kijken naar strategieën voor internationale veiligheid, politiek en regionale aangelegenheden. De vereiste klassen zijn afhankelijk van specialisatie.

Een doctoraat in de strategie leert de studenten na te denken over hoe ze een gewenste uitkomst kunnen bereiken, die van toepassing is in het leven of in een baan. Studenten kunnen ook leren om teams te managen, nuttig in zakelijke carrières. Een sterke theoretische achtergrond in strategie kan goed zijn voor een academische carrière.

Hoeveel studenten uitgeven om een ​​doctoraat af te ronden hangt sterk af van de universiteit waar ze naartoe gaan en van hoeveel jaar het duurt om te eindigen. Sommige scholen hebben manieren om studenten te helpen met kosten, zoals beurzen, beurzen en betaalde onderwijspositie.

Veel studenten die een PhD in Strategie behalen, worden hoogleraar in business schools. Een andere mogelijkheid is werken als manager of beheerder in een bedrijf. Een diploma met een focus op internationale zaken kan leiden tot een carrière bij de overheid of met non-profitorganisaties. Een alternatief pad is om de kennis die is opgedaan met de graad te gebruiken om een ​​non-profitorganisatie te starten die zich richt op het oplossen van sociale problemen. Het behalen van deze graad kan ook goed zijn voor diegenen die geïnteresseerd zijn om ondernemer te worden.

Het kan mogelijk zijn om te studeren voor een PhD in Strategie aan een lokale universiteit. Een ander alternatief zijn online programma's. Om met uw onderzoek te beginnen, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

4 Resultaten in Strategie Filter

Phd in strategisch management

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Voltijd Deeltijd 3 jaren Open Inschrijving Zwitserland Zürich +1 more

PhD in Strategic Management richt zich op natuurlijk het werk dat zich bezighoudt met fundamentele theorieën die betekenis op het gebied van strategisch management.

Doctoraat programma van internationale zaken en strategische studies

Tamkang University
Campus Voltijd September 2020 Taiwan Taipei

Opgericht in 1983 richt het Graduate Institute of International Affairs and Strategic Studies (GIIASS) zich op onderzoek in internationale politiek, internationale veiligheid, regionale zaken en strategie.

Officieel doctoraat in de economische analyse en business strategie

Universidade da Coruña
Campus Voltijd Deeltijd 3 - 5 jaren September 2020 Spanje A Coruña +1 more

Het officiële programma Interuniversitair PhD in Economic Analysis en Business Strategy weerspiegelt de intentie om te integreren in een enkel programma gepromoveerde onderzoekers uit verschillende gebieden van Economie en Bedrijfskunde van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Coruña, Santiago de Compostela en Vigo, het doen van onderzoek van de uitstekende kwaliteit van hun publicaties in wetenschappelijke tijdschriften van internationale prestige.

DCom in Strategisch Management

University of Johannesburg
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 jaren Januari 2020 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

De student moet toegepaste en zeer gespecialiseerde competenties en praktische vaardigheden ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen en toepassen van strategische en algemene managementprincipes.